Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fargo Kicks Capybara Invaders
NtMinus1Fl Tactiek Fukuoka
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
73.3 gemiddelde waardering 80.2
formidable Schieten incredible
outstanding Passen incredible
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Boldt probeert naar een medespeler te passen. Jelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelescu probeert naar een medespeler te passen. Kraft rent richting de bal. Kraft schiet op doel. Capellini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Zeqo passt de bal zonder na te denken. Kraft rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rudawski. Kraft is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boldt komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Balogh speelt de bal door. Vlahos heeft problemen om de bal te vangen. Kaim rent richting de bal. Vlahos verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahos geeft een lange en hoge pass. Marí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Groblewski kopt de bal weg. Jelescu heeft problemen om de bal te vangen. Vlahos onderschept slim de pass. Vlahos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Capybara Invaders 0:1

19e minuut.
Boldt rent richting de bal. Boldt passt de bal met de wreef. Świniorek geeft een hoge lob. Díaz Neira springt en kopt de bal. Capellini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fargo Kicks - Capybara Invaders 1:1

24e minuut.
Díaz Neira heeft problemen om de bal te vangen. Rudawski onderschept slim de pass. Rudawski geeft een lange en hoge pass. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos draait met de bal, schiet en ... Marí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Stefaniak is nu in balbezit. Kondraciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kondraciuk speelt de bal door. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Marí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Jelescu de bal. Duddy verovert de bal door een tackle van achteren. Duddy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Capybara Invaders 1:2

32e minuut.
Jelescu geeft een lange en hoge pass. Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Neira rent richting de bal. Daar is Díaz Neira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Neira haalt uit met een fantastische trap. Capellini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kraft rent richting de bal. Kraft haalt uit met een fantastische trap. Capellini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Boldt passt de bal met de wreef. Świniorek rent richting de bal. Świniorek probeert naar een medespeler te passen. Kraft rent richting de bal. Kraft draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Zeqo geeft de bal voor. Lenkiewicz kopt de bal weg. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind geeft de bal voor. Duddy rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kaim onderschept slim de pass. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaim. Duddy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duddy komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lenkiewicz kopt de bal weg. Jelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind speelt de bal door. Vlahos rent richting de bal. Vlahos draait met de bal, schiet en ... Marí bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 56%, Capybara Invaders 44%.
Fargo Kicks - Capybara Invaders 1:2

50e minuut.
Gellesch verovert de bal door een tackle van achteren. Boldt is nu in balbezit. Boldt met een sublieme pass. Díaz Neira heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Neira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fargo Kicks - Capybara Invaders 2:2

57e minuut.
Walendziuk speelt de bal door. Kaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos onderschept slim de pass. Vlahos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Capybara Invaders 2:3

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Românaş komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Groblewski is nu in balbezit. Fassbinder onderschept slim de pass. Fassbinder met een sublieme pass. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Świniorek speelt de bal door. Boldt probeert naar een medespeler te passen. Românaş heeft problemen om de bal te vangen. Românaş geeft een hoge lob. Díaz Neira springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Românaş passt de bal met de wreef. Kraft is nu in balbezit. Lenkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kraft is nu in balbezit. Kraft haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Capellini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Lenkiewicz met een sublieme pass. Stefaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondraciuk onderschept slim de pass. Kondraciuk geeft een lange en hoge pass. Jelescu verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Walendziuk met een sublieme pass. Blind speelt de bal door. Daar is Kondraciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondraciuk geeft een lange en hoge pass. Vlahos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rudawski geeft een hoge lob. Daar is Kondraciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondraciuk passt de bal met de wreef. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos draait met de bal, schiet en ... Marí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jelescu verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 54%, Capybara Invaders 46%.
Fargo Kicks - Capybara Invaders 2:3