Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Fargo Kicks Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Fargo Kicks Fc Udskud
NtMinus1Fl Tactiek 4f dovenmid mir
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
73.8 gemiddelde waardering 70.2
outstanding Schieten formidable
incredible Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


8e minuut.
Dybdal is nu in balbezit. Świniorek is nu in balbezit. Świniorek met een sublieme pass. Díaz Neira rent richting de bal. Díaz Neira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Zeqo geeft een hoge lob. Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghiţă. Ghiţă krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Świniorek heeft problemen om de bal te vangen. Świniorek passt de bal in één keer door. Zeqo speelt de bal door. Kraft is nu in balbezit. Kraft schiet op doel. Thomasberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Dybdal heeft problemen om de bal te vangen. Gellesch geeft de bal voor. Díaz Neira is nu in balbezit. Díaz Neira haalt uit met een fantastische trap. Thomasberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zaninović is nu in balbezit. Zaninović probeert naar een medespeler te passen. Dicu rent richting de bal. Dicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Boldt passt de bal zonder na te denken. Del Giovane rent richting de bal. Díaz Neira onderschept slim de pass. Díaz Neira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Fc Udskud 1:0

33e minuut.
Zeqo passt de bal met de wreef. Świniorek probeert naar een medespeler te passen. Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraft draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Sudensholm geeft een lange en hoge pass. Pascoal probeert de bal aan de voet te houden. Bolluk kopt de bal weg. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaim rent richting de bal. Kaim geeft een lange en hoge pass. Díaz Neira is nu in balbezit. Díaz Neira schiet op doel. Thomasberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Fc Udskud 2:0

40e minuut.
Kraft kopt de bal weg. Zeqo rent richting de bal. Zeqo probeert naar een medespeler te passen. Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Neira draait met de bal, schiet en ... Thomasberg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 38%, Fc Udskud 62%.
Fargo Kicks - Fc Udskud 2:0

49e minuut.
Dybdal geeft de bal voor. Zaninović is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaninović met een snelle inworp. Bolluk geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Românaş komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Nowaczek passt de bal zonder na te denken. Inworp. Românaş met de inworp. Boldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldt geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Świniorek passt de bal met de wreef. Boldt is nu in balbezit. Bolluk begaat een overtreding. Bolluk krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Boldt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boldt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Świniorek de bal. Świniorek geeft de bal voor. Díaz Neira rent richting de bal. Díaz Neira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Românaş passt de bal zonder na te denken. Dybdal geeft een lange en hoge pass. Lodyga rent richting de bal. Dicu rent richting de bal. Dicu schiet op doel. Marí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Fc Udskud 2:1

90e minuut.
Pascoal geeft een hoge lob. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaim verovert de bal door een tackle van achteren. Kaim geeft een hoge lob. Kraft maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 39%, Fc Udskud 61%.
Fargo Kicks - Fc Udskud 2:1