Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Lord Cf Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1885
Lord Cf ÜnlüoğluSK
Hard Tactiek 5-2-3
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 38.9
matig Schieten goed
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen goed


10e minuut.
Etken probeert naar een medespeler te passen. Uras rent richting de bal. Ordak onderschept slim de pass. Ordak schiet op doel. Gamla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - ÜnlüoğluSK 0:1

20e minuut.
Senna passt de bal met de wreef. Včelák heeft problemen om de bal te vangen. Včelák speelt de bal door. Mašina is nu in balbezit. Mašina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lord Cf - ÜnlüoğluSK 1:1

26e minuut.
Pijanowski is nu in balbezit. Pijanowski speelt de bal door. Ordak is nu in balbezit. Ordak schiet op doel. Gamla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - ÜnlüoğluSK 1:2

41e minuut.
Mašina bereikt de bal nog maar net als eerste. Etken onderschept slim de pass. Etken passt de bal zonder na te denken. Hellman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lord Cf 67%, ÜnlüoğluSK 33%.
Lord Cf - ÜnlüoğluSK 1:2

47e minuut.
Fletcher met een snelle inworp. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković geeft de bal voor. Pijanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijanowski schiet op doel. Gamla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Klungelig pakt Sályi de bal. Mašina is nu in balbezit. Sályi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sályi krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Biello is nu in balbezit. Fletcher verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher met een sublieme pass. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Fletcher speelt de bal door. Daar is Včelák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda schiet op doel. Gamla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - ÜnlüoğluSK 1:3

62e minuut.
Senna onderschept slim de pass. Senna speelt de bal door. Pijanowski met een sublieme pass. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lord Cf 53%, ÜnlüoğluSK 47%.
Lord Cf - ÜnlüoğluSK 1:3