Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 10:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: F.C DIAKATE Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
F.C DIAKATE TSV 1860 München
DEFENSE Tactiek Angrep-4-1-4-1
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60.6 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten formidable
solid Passen very good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Molina is nu in balbezit. Molina geeft een hoge lob. Yiğitarslan is nu in balbezit. Yiğitarslan draait met de bal, schiet en ... Angeleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - TSV 1860 München 1:0

6e minuut.
Gevorgyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gevorgyan probeert naar een medespeler te passen. Wientjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Wientjes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C DIAKATE - TSV 1860 München 1:1

10e minuut.
Settimio controleert de bal met de borst. Brynjason is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Settimio. Settimio krijgt een gele kaart. Brynjason is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brynjason zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paar heeft problemen om de bal te vangen. Huamin is nu in balbezit. Huamin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Brynjason geeft een hoge lob. Karkowski kopt de bal weg. Lodi is nu in balbezit. Daar is Lodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lodi haalt uit met een fantastische trap. Martinchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Żółkowski is nu in balbezit. Żółkowski geeft een hoge lob. Yiğitarslan rent richting de bal. Yiğitarslan draait met de bal, schiet en ... Angeleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Januszewski heeft problemen om de bal te vangen. Januszewski geeft een lange en hoge pass. Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huamin onderschept slim de pass. Huamin schiet op doel. Angeleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Brügger komt het veld opgelopen. Riemel komt het veld opgelopen. Wenzel komt het veld opgelopen. Gottinger komt het veld opgelopen. Dayuan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C DIAKATE 49%, TSV 1860 München 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C DIAKATE - TSV 1860 München 1:1

48e minuut.
Lodi verovert de bal door een tackle van achteren. Gottinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodi met een sublieme pass. Dayuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayuan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - TSV 1860 München 1:2

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muzyka komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Brynjason passt de bal met de wreef. Wenzel is nu in balbezit. Karkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karkowski krijgt een gele kaart. Wenzel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Centkowski met een snel genomen vrije trap. Brügger maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - TSV 1860 München 1:3

61e minuut.
Gottinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszewski rent richting de bal. Januszewski geeft een hoge lob. Gottinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottinger draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Dayuan speelt de bal door. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molina. Molina krijgt een gele kaart. Wenzel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Centkowski komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Inworp. Koszora komt het veld opgelopen. Matsuo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Lodi speelt de bal door. Riemel probeert de bal met de borst te controleren. Gottinger geeft de bal voor. Wenzel rent richting de bal. Wenzel schiet op doel. Martinchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel haalt uit met een fantastische trap. Martinchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - TSV 1860 München 1:4

80e minuut.
Matyja verovert de bal door een tackle van achteren. Matyja geeft een hoge lob. Koszora kopt de bal weg. Dayuan is nu in balbezit. Dayuan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Riemel is nu in balbezit. Riemel passt de bal zonder na te denken. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel draait met de bal, schiet en ... Martinchev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - TSV 1860 München 1:5

86e minuut.
Januszewski passt de bal in één keer door. Centkowski probeert naar een medespeler te passen. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel schiet op doel. Martinchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - TSV 1860 München 1:6

89e minuut.
Karkowski passt de bal zonder na te denken. Lodi onderschept slim de pass. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Koszora geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C DIAKATE 54%, TSV 1860 München 46%.
F.C DIAKATE - TSV 1860 München 1:6