Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Zabujczy Stadion
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Zabujcze Strzały Edson Team
532_att Tactiek Snorlax
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
77.8 gemiddelde waardering 74.3
uitmuntend Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen wonderbaarlijk
magisch Verdedigen uitmuntend


12e minuut.
Nicolici geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejeda met een snelle inworp. Domaszewski geeft een hoge lob. Vivaldo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Amsterdamski met een sublieme pass. Ješić probeert naar een medespeler te passen. Szmiel rent richting de bal. Szmiel geeft de bal voor. Szerszunowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Jasteržemskis verovert de bal door een tackle van achteren. Jasteržemskis probeert naar een medespeler te passen. Diniz is nu in balbezit. Diniz geeft de bal voor. Vivaldo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szmiel rent richting de bal. Szmiel geeft de bal voor. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ... Riquelme probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szmiel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szerszunowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Schütze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Szerszunowicz onderschept slim de pass. Szerszunowicz passt de bal zonder na te denken. Szmiel rent richting de bal. Szmiel geeft de bal voor. Szerszunowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Ješić probeert naar een medespeler te passen. Hesters bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesters probeert naar een medespeler te passen. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ješić met een snelle inworp. Jasteržemskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel onderschept slim de pass. Szmiel geeft de bal voor. Szerszunowicz springt en kopt de bal. Paal! Schütze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 38%, Edson Team 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zabujcze Strzały - Edson Team 0:0

48e minuut.
Ješić speelt de bal door. Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Szmiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ješić geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Inworp. Steinbrenner komt het veld opgelopen. Borjas komt het veld opgelopen. Bestry komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Perlick geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zakiroğlu met een snelle inworp. Diniz geeft een lange en hoge pass. Borjas maakt een snoekduik en kopt de bal. Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski geeft de bal voor. Sica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz onderschept slim de pass. Ruminkiewicz schiet op doel. Schütze bokst de bal weg. Doeltrap. Domaszewski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bestry geeft een lange en hoge pass. Steinbrenner rent richting de bal. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Edson Team 1:0

70e minuut.
Ješić rent richting de bal. Ješić passt de bal zonder na te denken. Domaszewski met een sublieme pass. Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Riquelme passt de bal in één keer door. Borjas met een sublieme pass. Diniz is nu in balbezit. Diniz geeft de bal voor. Borjas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nicolici maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Steinbrenner kopt de bal weg. Klungelig pakt Sica de bal. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz schiet op doel. Schütze bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 49%, Edson Team 51%.
Zabujcze Strzały - Edson Team 1:0