Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: TheMundi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2878
TheMundi Perú Saint German
2 Tactiek 442
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 23.8
excellent Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


5e minuut.
Pawelczyk passt de bal in één keer door. Bergoli rent richting de bal. Bergoli probeert naar een medespeler te passen. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc haalt uit met een fantastische trap. Valle Riestra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Yaranga geeft een lange en hoge pass. Falcón kopt de bal weg. Miranda probeert de bal aan de voet te houden. Bergoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergoli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk probeert naar een medespeler te passen. Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc draait met de bal, schiet en ... Valle Riestra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Perú Saint German 1:0

13e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos geeft een lange en hoge pass. Geantă kopt de bal weg. Klungelig pakt Hurduc de bal. Hurduc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Valle Riestra trapt de bal weg van het doel. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk passt de bal in één keer door. Bergoli rent richting de bal. Bergoli draait met de bal, schiet en ... Valle Riestra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Laucevičius met een sublieme pass. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc haalt uit met een fantastische trap. Valle Riestra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Perú Saint German 2:0

28e minuut.
Hurduc kopt de bal weg. Klungelig pakt Statu de bal. Campos is nu in balbezit. Statu onderschept slim de pass. Statu haalt uit met een fantastische trap. Valle Riestra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Perú Saint German 3:0

30e minuut.
Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk geeft een hoge lob. Arizmendi kopt de bal weg. Bergoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Fontela bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu onderschept slim de pass. Statu probeert naar een medespeler te passen. Hurduc rent richting de bal. Hurduc draait met de bal, schiet en ... Valle Riestra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Valle Riestra trapt de bal weg. Statu kopt de bal weg. Briones heeft problemen om de bal te vangen. Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Miranda speelt de bal door. Daar is Hurduc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurduc passt de bal in één keer door. Daar is Statu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk geeft een lange en hoge pass. Hurduc heeft problemen om de bal te vangen. Hurduc schiet op doel. Valle Riestra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Perú Saint German 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheMundi 11%, Perú Saint German 89%.
TheMundi - Perú Saint German 4:0

50e minuut.
Hurduc passt de bal met de wreef. Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă probeert naar een medespeler te passen. Statu rent richting de bal. Statu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk geeft de bal voor. Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Perú Saint German 5:0

54e minuut.
Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk geeft een lange en hoge pass. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc haalt uit met een fantastische trap. Valle Riestra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Perú Saint German 6:0

58e minuut.
Bergoli kan de bal niet met de borst controleren. Bergoli passt de bal zonder na te denken. Pawelczyk speelt de bal door. Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bergoli is nu in balbezit. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hurduc de bal. Hurduc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Statu is nu in balbezit. Pawelczyk met een sublieme pass. Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Briones kopt de bal weg. Bergoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc is nu in balbezit. Bergoli is nu in balbezit. Bergoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pawelczyk speelt de bal door. Hurduc rent richting de bal. Hurduc passt de bal in één keer door. Bergoli rent richting de bal. Bergoli schiet op doel. Valle Riestra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bergoli is nu in balbezit. Bergoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Perú Saint German 7:0

72e minuut.
Hurduc rent richting de bal. Hurduc geeft de bal voor. Arizmendi is nu in balbezit. Statu onderschept slim de pass. Statu schiet op doel. Valle Riestra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Perú Saint German 8:0

74e minuut.
Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc passt de bal in één keer door. Jiménez is nu in balbezit. Bergoli verovert de bal door een tackle van achteren. Bergoli schiet op doel. Valle Riestra bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bergoli neemt de hoekschop. Hurduc rent richting de bal. Hurduc speelt de bal door. Pawelczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pawelczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Perú Saint German 9:0

78e minuut.
Pawelczyk kopt de bal weg. Hurduc speelt de bal door. Statu heeft problemen om de bal te vangen. Hurduc rent richting de bal. Hurduc schiet op doel. Valle Riestra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Perú Saint German 10:0

80e minuut.
Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergoli verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jiménez krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Klungelig pakt Páez de bal. Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Briones begaat een overtreding. Briones krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Cubillas kopt de bal weg. Fontela heeft problemen om de bal te vangen. Laucevičius speelt de bal door. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Perú Saint German 11:0

90e minuut.
Statu rent richting de bal. Statu passt de bal met de wreef. Pawelczyk speelt de bal door. Bergoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheMundi 18%, Perú Saint German 82%.
TheMundi - Perú Saint German 11:0