Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Retkinianka F.C. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4789
Retkinianka F.C. NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ
brrr Tactiek NOWE P O G O
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 55.7
good Schieten excellent
good Passen very good
weak Verdedigen very good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cornelis met de inworp. Hrman rent richting de bal. Kaarde onderschept slim de pass. Kaarde draait met de bal, schiet en ... Coteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Caliński onderschept slim de pass. Higl rent richting de bal. Higl geeft een hoge lob. Glaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaría haalt uit met een fantastische trap. Coteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Cornelis passt de bal zonder na te denken. Glaría is nu in balbezit. Zhak is nu in balbezit. Zhak schiet op doel. Coteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:1

11e minuut.
Higl geeft de bal voor. Glaría kopt de bal weg. Kaarde is nu in balbezit. Kaarde draait met de bal, schiet en ... Coteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:2

16e minuut.
Zhak rent richting de bal. Zhak passt de bal zonder na te denken. Glaría rent richting de bal. Glaría haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:3

19e minuut.
Liland speelt de bal door. Higl bereikt de bal nog maar net als eerste. Higl speelt de bal door. Zhak is nu in balbezit. Zhak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Zhak is nu in balbezit. Zhak probeert naar een medespeler te passen. Glaría rent richting de bal. Glaría draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:4

24e minuut.
Cornelis met een sublieme pass. Klungelig pakt Zhak de bal. Zhak met een sublieme pass. Glaría is nu in balbezit. Glaría schiet op doel. Coteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Glaría bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:5

28e minuut.
Zhak rent richting de bal. Higl is nu in balbezit. Higl passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Glaría de bal. Glaría haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Coteanu trapt de bal weg van het doel. Pyłko kopt de bal weg. Glaría is nu in balbezit. Glaría haalt uit met een fantastische trap. Coteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Kaarde geeft een hoge lob. Klungelig pakt Caliński de bal. Glaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaría draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:6

41e minuut.
Higl rent richting de bal. Higl passt de bal zonder na te denken. Pyłko probeert naar een medespeler te passen. Glaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaría draait met de bal, schiet en ... Coteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Cornelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelis passt de bal in één keer door. Caliński rent richting de bal. Glaría onderschept slim de pass. Glaría schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Coteanu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Pyłko passt de bal zonder na te denken. Cornelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelis met een sublieme pass. Zhak is nu in balbezit. Zhak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siqueira komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Pyłko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Richer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retkinianka F.C. 73%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 27%.
Retkinianka F.C. - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:6

49e minuut.
Higl passt de bal met de wreef. Siqueira heeft problemen om de bal te vangen. Temmuz rent richting de bal. Siqueira onderschept slim de pass. Siqueira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira onderschept slim de pass. Siqueira passt de bal zonder na te denken. Glaría rent richting de bal. Glaría draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pyłko met een sublieme pass. Higl heeft problemen om de bal te vangen. Higl passt de bal met de wreef. Daar is Siqueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. Coteanu bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Coteanu speelt de bal door. Narakas kopt de bal weg. Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pyłko passt de bal met de wreef. Daar is Siqueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Temmuz rent richting de bal. Siqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. Coteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Temmuz geeft de bal voor. Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron geeft een hoge lob. Daar is Siqueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siqueira schiet op doel. Coteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Glaría rent richting de bal. Glaría schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Glaría kopt de bal weg. Siqueira rent richting de bal. Temmuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira onderschept slim de pass. Siqueira draait met de bal, schiet en ... Coteanu bokst de bal weg.

84e minuut.
Marini onderschept slim de pass. Marini geeft een lange en hoge pass. Glaría kopt de bal weg. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Glaría rent richting de bal. Glaría draait met de bal, schiet en ... Coteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Narakas kopt de bal weg. Spaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaczyński geeft de bal voor. Kaarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaarde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retkinianka F.C. 69%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 31%.
Retkinianka F.C. - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:6