Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Atlético Clube teresina city bulls
4-1-3(Updown)-2 Tactiek sem ideia
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
67.7 gemiddelde waardering 64.6
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
incredible Verdedigen formidable


3e minuut.
Ursuţ kopt de bal weg. Klungelig pakt Əşrəfov de bal. Flores tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flores krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gazzaniga geeft een lange en hoge pass. Myllykoski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tararache. Tararache krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Linhares geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Barroso de bal onder controle te krijgen. Gazzaniga geeft de bal voor. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Galego verovert de bal door een tackle van achteren. Galego passt de bal in één keer door. Əşrəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əşrəfov geeft de bal voor. Statev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Ursuţ met een sublieme pass. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galego. Galego krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Gazzaniga onderschept slim de pass. Gazzaniga speelt de bal door. Chacón is nu in balbezit. Əşrəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Əşrəfov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Atlético Clube 30%, teresina city bulls 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
River Atlético Clube - teresina city bulls 0:0

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Linhares de bal onder controle te krijgen. Doboş probeert naar een medespeler te passen. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego haalt uit met een fantastische trap. Lamouchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Atlético Clube - teresina city bulls 1:0

60e minuut.
Doboş heeft problemen om de bal te vangen. Doboş met een sublieme pass. Statev rent richting de bal. Statev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tararache geeft de bal voor. Əşrəfov rent richting de bal. Chacón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chacón krijgt een gele kaart. Klungelig pakt Əşrəfov de bal. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Əşrəfov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Əşrəfov krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Əşrəfov is nu in balbezit. Flores begaat een overtreding. Flores krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Barroso is nu in balbezit. Gazzaniga onderschept slim de pass. Gazzaniga speelt de bal door. Statev rent richting de bal. Statev draait met de bal, schiet en ... Lamouchi bokst de bal weg. Galego rent richting de bal. Galego schiet op doel. Lamouchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
River Atlético Clube - teresina city bulls 2:0

75e minuut.
Chacón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Əşrəfov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doboş geeft de bal voor. Statev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ursuţ passt de bal in één keer door. Əşrəfov rent richting de bal. Əşrəfov geeft een hoge lob. Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev draait met de bal, schiet en ... Lamouchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Tararache geeft een hoge lob. Statev kopt de bal weg. Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Galego is nu in balbezit. Galego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Atlético Clube 29%, teresina city bulls 71%.
River Atlético Clube - teresina city bulls 2:0