Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 18:00
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Estudiantes. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Estudiantes. Sara goza
541 Tactiek dp
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 50.2
very good Schieten adequate
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Colunga rent richting de bal. Colunga passt de bal zonder na te denken. Sakrajecki met een sublieme pass. De Laet is nu in balbezit. De Laet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - Sara goza 1:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machnacki met een snelle inworp. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga geeft de bal voor. De Laet krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki speelt de bal door. De Laet rent richting de bal. De Laet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Panarello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Daar is Machnacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnacki geeft een lange en hoge pass. De Laet is nu in balbezit. De Laet schiet op doel. Na een snelle pass probeert Longstaff de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sógor passt de bal met de wreef. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki passt de bal met de wreef. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ciemny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sógor verovert de bal door een tackle van achteren. Sógor geeft de bal voor. De Laet is nu in balbezit. De Laet haalt uit met een fantastische trap. Panarello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Sógor probeert naar een medespeler te passen. Sakrajecki heeft problemen om de bal te vangen. Sakrajecki geeft een hoge lob. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet schiet op doel. Panarello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ociepa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes. 30%, Sara goza 70%.
Estudiantes. - Sara goza 1:0

46e minuut.
Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa passt de bal in één keer door. Machnacki probeert naar een medespeler te passen. De Laet is nu in balbezit. De Laet haalt uit met een fantastische trap. Panarello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki passt de bal zonder na te denken. De Laet is nu in balbezit. De Laet draait met de bal, schiet en ... Panarello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - Sara goza 2:0

58e minuut.
Quốc Mạnh kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crăciun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sakrajecki geeft een hoge lob. De Laet springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Longstaff. De Laet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Catoni komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Bondarciuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roberti geeft een hoge lob. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet haalt uit met een fantastische trap. Panarello probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ociepa met de inworp. Catoni is nu in balbezit. Catoni probeert naar een medespeler te passen. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bondarciuc is nu in balbezit. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarciuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes. 25%, Sara goza 75%.
Estudiantes. - Sara goza 2:0