Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragons of Zdenny Boss Fc kapr 85
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 23.5
solid Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Zeljenka met een sublieme pass. Svítil rent richting de bal. Svítil probeert naar een medespeler te passen. Švec rent richting de bal. Švec haalt uit met een fantastische trap. Mišinský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Miškovský geeft de bal voor. Daar is Uhel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeljenka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zeljenka krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Šmerda trapt de bal weg van het doel. Bardejovský kopt de bal weg. Paták bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka verovert de bal door een tackle van achteren. Syrečka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bernášek geeft een hoge lob. Inworp. Miškovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Jensen de bal. Jensen geeft de bal voor. Paal!

24e minuut.
Paták speelt de bal door. Klungelig pakt Švec de bal. Šiml bereikt de bal nog maar net als eerste. Švec is nu in balbezit. Švec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Svítil onderschept slim de pass. Svítil passt de bal zonder na te denken. Švec bereikt de bal nog maar net als eerste. Švec haalt uit met een fantastische trap. Mišinský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Fc kapr 85 1:0

34e minuut.
Švec heeft problemen om de bal te vangen. Šiml is nu in balbezit. Švec bereikt de bal nog maar net als eerste. Švec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Fc kapr 85 2:0

34e minuut.
Syrečka met een sublieme pass. Uhel heeft problemen om de bal te vangen. Švec bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhel verovert de bal door een tackle van achteren. Uhel schiet op doel. Jirák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Fc kapr 85 2:1

38e minuut.
Hána rent richting de bal. Šiml onderschept slim de pass. Šiml passt de bal zonder na te denken. Švec bereikt de bal nog maar net als eerste. Švec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Fc kapr 85 3:1

39e minuut.
Zeljenka rent richting de bal. Uhel verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šnuptychl. Šnuptychl krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons of Zdenny Boss 45%, Fc kapr 85 55%.
Dragons of Zdenny Boss - Fc kapr 85 3:1

51e minuut.
Bernášek kopt de bal weg. Šiml rent richting de bal. Tleskač begaat een overtreding. Šiml is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zeljenka wilt de vrije trap nemen. Mišinský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Švec rent richting de bal. Švec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Fc kapr 85 4:1

56e minuut.
Tleskač onderschept slim de pass. Tleskač probeert naar een medespeler te passen. Zeljenka rent richting de bal. Zeljenka geeft een lange en hoge pass. Švec maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Paták is nu in balbezit. Paták geeft een hoge lob. Šmerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Švec onderschept slim de pass. Švec draait met de bal, schiet en ... Mišinský bokst de bal weg. Švec bereikt de bal nog maar net als eerste. Švec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Fc kapr 85 5:1

70e minuut.
Bardejovský rent richting de bal. Zeljenka onderschept slim de pass. Zeljenka probeert naar een medespeler te passen. Švec rent richting de bal. Švec schiet op doel. Mišinský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Brejcha geeft een lange en hoge pass. Zeljenka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Šmerda de bal onder controle te krijgen. Švec bereikt de bal nog maar net als eerste. Švec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mišinský met een harde bal richting middenveld. Syrečka kopt de bal weg. Poloprudský bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhel verovert de bal door een tackle van achteren. Uhel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Fc kapr 85 5:2

82e minuut.
Rulík verovert de bal door een tackle van achteren. Tleskač rent richting de bal. Šiml begaat een overtreding. Šiml krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Inworp. Jensen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uhel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhel haalt uit met een fantastische trap. Jirák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons of Zdenny Boss 34%, Fc kapr 85 66%.
Dragons of Zdenny Boss - Fc kapr 85 5:2
  • 1. .
  • 2. F. Paták
  • 3. M. Poloprudský
  • 4. M. Vocásek
  • 5. J. Bernášek
  • 6. R. Rulík
  • 7. L. Šnuptychl
  • 8. D. Zeljenka
  • 9. M. Svítil
  • 10. J. Šiml
  • 11. E. Švec
  • 12. M. Čtvrtlík

  • 1. D. Mišinský
  • 2. L. Miškovský
  • 3. R. Šmerda
  • 4. M. Jurečka
  • 5. L. Brejcha
  • 6. M. Jensen
  • 7. R. Tleskač
  • 8. P. Bardejovský
  • 9. V. Hána
  • 10. D. Uhel
  • 11. S. Syrečka