Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes. fecha libre
3ATT juv Tactiek 6
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 7
17.8 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Troche passt de bal in één keer door. Fustagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccarello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Saccarello moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Saccarello schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

5e minuut.
Fustagno raakt geblesseerd tijdens het duel. Dominguez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ibarra probeert naar een medespeler te passen. Melgarejo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fustagno rent richting de bal. Fustagno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Morán kopt de bal weg. Zárate probeert de bal aan de voet te houden. Saba bereikt de bal nog maar net als eerste. Saba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - fecha libre 1:0

18e minuut.
Ibarra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zárate rent richting de bal. Zárate geeft een lange en hoge pass. Canteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Canteros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Guanes rent richting de bal. Guanes passt de bal zonder na te denken. Saba is nu in balbezit. Saba haalt uit met een fantastische trap. Barchini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Zárate de bal. Fustagno verovert de bal door een tackle van achteren. Fustagno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - fecha libre 2:0

28e minuut.
Fustagno verovert de bal door een tackle van achteren. Ibarra is nu in balbezit. Fustagno verovert de bal door een tackle van achteren. Saba bereikt de bal nog maar net als eerste. Saba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ibarra neemt vlug de vrije trap. Herrera is nu in balbezit. Lefebvre schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lefebvre naar de kleedkamers voor een vroege douche. Herrera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ibarra wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - fecha libre 2:1

39e minuut.
Ibarra is nu in balbezit. Dominguez onderschept slim de pass. Dominguez met een sublieme pass. Fustagno is nu in balbezit. Fustagno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dominguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fustagno stond buitenspel. Ibarra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grau rent richting de bal. Grau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes. 46%, fecha libre 54%.
Estudiantes. - fecha libre 2:1

46e minuut.
Thomen komt het veld opgelopen. Ferreiro komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Thomen rent richting de bal. Guanes is nu in balbezit. Guanes passt de bal zonder na te denken. Ferreiro is nu in balbezit. Ferreiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Canteros probeert de bal aan de voet te houden. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo passt de bal zonder na te denken. Thomen rent richting de bal. Thomen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Piris probeert naar een medespeler te passen. Orrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrego geeft een lange en hoge pass. Saba bereikt de bal nog maar net als eerste. Saba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - fecha libre 3:1

61e minuut.
Doeltrap. Alfonsino komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Dominguez met een sublieme pass. Fustagno is nu in balbezit. Saba rent richting de bal. Saba haalt uit met een fantastische trap. Barchini probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - fecha libre 4:1

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Alfonsino de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Saba stond buitenspel. Alfonsino maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Herrera rent richting de bal. Herrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zárate probeert naar een medespeler te passen. Ferreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreiro passt de bal in één keer door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Grau geeft de bal voor. Leguizamón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Canteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreiro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Thomen rent richting de bal. Dominguez verovert de bal door een tackle van achteren. Dominguez geeft een lange en hoge pass. Saba is nu in balbezit. Saba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes. 61%, fecha libre 39%.
Estudiantes. - fecha libre 4:1
  • 1. O. Zeballos
  • 2. J. Lefebvre
  • 3. D. Achucarro
  • 4. C. Leguizamón
  • 5. M. Piris
  • 6. L. Guanes
  • 7. J. Dominguez
  • 8. F. Orrego
  • 9. R. Fustagno
  • 10. H. Saba

  • 1. C. Barchini
  • 2. B. Ibarra
  • (61' J. Alfonsino)
  • 3. L. Saccarello
  • 4. G. Morán
  • 5. C. Zárate
  • 6. C. Melgarejo
  • 7. A. Ibarra
  • (46' R. Thomen)
  • 8. A. Canteros
  • 9. O. Troche
  • (46' H. Ferreiro)
  • 10. H. Herrera
  • 11. M. Grau
  • 12. W. Florenciañez