Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No tengo tennis GODŁO RP
4-4-2 Tactiek 442 liga
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
60 gemiddelde waardering 61.5
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Omgiewicz rent richting de bal. Özkalaycı speelt de bal door. Albornoz probeert naar een medespeler te passen. Burlădeanu rent richting de bal. Burlădeanu draait met de bal, schiet en ... Nem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ngo Hin heeft problemen om de bal te vangen. Dwulicy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwulicy geeft een hoge lob. Jožin rent richting de bal. Jožin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - GODŁO RP 0:1

13e minuut.
Burlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Witos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burlădeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Albornoz komt bij de bal en schiet. Burlădeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Omgiewicz met een sublieme pass. Albornoz is nu in balbezit. Albornoz passt de bal in één keer door. Daar is Sarkissian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarkissian schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Albornoz rent richting de bal. Albornoz probeert naar een medespeler te passen. Burlădeanu is nu in balbezit. Burlădeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
No tengo tennis - GODŁO RP 1:1

36e minuut.
Burlădeanu probeert de bal met de borst te controleren. Sarkissian is nu in balbezit. Tømmerås verovert de bal door een tackle van achteren. Burlădeanu onderschept slim de pass. Burlădeanu haalt uit met een fantastische trap. Nem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Albornoz passt de bal in één keer door. Victoor is nu in balbezit. Victoor passt de bal in één keer door. Burlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlădeanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Buğday geeft een hoge lob. Maz met een sublieme pass. Albornoz met een sublieme pass. Sarkissian rent richting de bal. Sarkissian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 35%, GODŁO RP 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
No tengo tennis - GODŁO RP 1:1

46e minuut.
Hajduczek komt het veld opgelopen. Alonso Coves komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Daar is Mohammed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schneeberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jožin rent richting de bal. Jožin draait met de bal, schiet en ... Wal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - GODŁO RP 1:2

60e minuut.
Turgayer geeft een hoge lob. Özkalaycı speelt de bal door. Sarkissian rent richting de bal. Burlădeanu is nu in balbezit. Burlădeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ngo Hin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Annoli komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Râpnu geeft de bal voor. Buitenspel voor Jožin. Goede buitenspelval van de verdediging. Omgiewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Burlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlădeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Albornoz kopt de bal weg. Klungelig pakt Omgiewicz de bal. Omgiewicz passt de bal met de wreef. Burlădeanu rent richting de bal. Burlădeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Victoor kan de bal niet met de borst controleren. Victoor geeft een lange en hoge pass. Burlădeanu kopt de bal weg. Sarkissian heeft problemen om de bal te vangen. Sarkissian draait met de bal, schiet en ... Nem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Albornoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz geeft een hoge lob. Witos verovert de bal door een tackle van achteren. Burlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlădeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sarkissian bereikt de bal nog maar net als eerste. Tømmerås is nu in balbezit. Sarkissian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarkissian krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Annoli passt de bal met de wreef. Victoor speelt de bal door. Albornoz speelt de bal door. Burlădeanu is nu in balbezit. Burlădeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Maz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sarkissian de bal. Albornoz met een sublieme pass. Burlădeanu rent richting de bal. Burlădeanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Alonso Coves met een sublieme pass. Schneeberger is nu in balbezit. Schneeberger geeft een lange en hoge pass. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 35%, GODŁO RP 65%.
No tengo tennis - GODŁO RP 1:2