Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: WKS Pogórzyno Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1110
WKS Pogórzyno FC Kasztany Team
abc Tactiek Defend
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 40.1
solide Schieten goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Furtek passt de bal zonder na te denken. Varga rent richting de bal. Mavreas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Varga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Catrola neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - FC Kasztany Team 0:1

9e minuut.
Catrola rent richting de bal. Catrola speelt de bal door. Bajon is nu in balbezit. Bujakas onderschept slim de pass. Bujakas passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Skammelsrud met een sublieme pass. Drevland is nu in balbezit. Drevland speelt de bal door. Changhong rent richting de bal. Changhong haalt uit met een fantastische trap. Turner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Zadachin de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koppel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tadesa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Pogórzyno - FC Kasztany Team 1:1

22e minuut.
van Schoonhoven bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schoonhoven geeft een hoge lob. Grünewald kopt de bal weg. Bujakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujakas draait met de bal, schiet en ... Di Martino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Di Martino met een sublieme pass. Bidstrup kopt de bal weg. Klungelig pakt Jabłczyński de bal. Changhong rent richting de bal. Changhong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Grünewald rent richting de bal. Grünewald geeft een lange en hoge pass. Vilhena kopt de bal weg. Bujakas rent richting de bal. Bujakas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Furtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollet onderschept slim de pass. Pollet probeert naar een medespeler te passen. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Koppel onderschept slim de pass. Koppel speelt de bal door. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa draait met de bal, schiet en ... Turner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - FC Kasztany Team 2:1

40e minuut.
Tadesa verovert de bal door een tackle van achteren. Tadesa passt de bal met de wreef. Changhong rent richting de bal. Changhong draait met de bal, schiet en ... Turner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - FC Kasztany Team 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Pogórzyno 45%, FC Kasztany Team 55%.
WKS Pogórzyno - FC Kasztany Team 3:1

48e minuut.
Słaboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaboń speelt de bal door. Tadesa is nu in balbezit. Koppel is nu in balbezit. Koppel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Dybula komt het veld opgelopen. Lokusz komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Klungelig pakt Varga de bal. Pollet onderschept slim de pass. Pollet speelt de bal door. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński probeert naar een medespeler te passen. Bujakas is nu in balbezit. Bujakas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - FC Kasztany Team 3:2

56e minuut.
Słaboń speelt de bal door. Klungelig pakt Tadesa de bal. Dybula is nu in balbezit. Tadesa verovert de bal door een tackle van achteren. Tadesa draait met de bal, schiet en ... Turner bokst de bal weg.

62e minuut.
Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon passt de bal met de wreef. Mavreas met een sublieme pass. Tadesa rent richting de bal. Tadesa schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Mavreas rent richting de bal. Mavreas met een sublieme pass. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - FC Kasztany Team 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Pogórzyno 32%, FC Kasztany Team 68%.
WKS Pogórzyno - FC Kasztany Team 4:2