Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Raptors ORLEN Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2833
Raptors Gdańsk FC Ponciaki
442 Tactiek Drewniana
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 55.8
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Sürülmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Karışlar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sürülmez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kosev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Ponciaki 0:1

7e minuut.
Niţulescu kopt de bal weg. Floruţ heeft problemen om de bal te vangen. Karışlar speelt de bal door. Karas probeert de bal met de borst te controleren. Karas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kosev rent richting de bal. Kosev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Ponciaki 0:2

9e minuut.
Koszałkowski geeft de bal voor. Inworp. Karas met een snelle inworp. Kosev rent richting de bal. Kosev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Popa rent richting de bal. Popa speelt de bal door. Kosev is nu in balbezit. Kosev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Ponciaki 0:3

13e minuut.
Inworp. Popa met de inworp. Karas rent richting de bal. Karas geeft een lange en hoge pass. Kosev krijgt zijn hoofd ertegen. Kourtakis bokst de bal weg.

16e minuut.
Daar is Kosev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosev met een sublieme pass. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ draait met de bal, schiet en ... Kourtakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Ponciaki 0:4

19e minuut.
Popa passt de bal met de wreef. Sürülmez rent richting de bal. Karışlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sürülmez verovert de bal door een tackle van achteren. Sürülmez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bedini passt de bal in één keer door. Floruţ is nu in balbezit. Karışlar onderschept slim de pass. Sürülmez onderschept slim de pass. Sürülmez schiet op doel. Kourtakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Karışlar verovert de bal door een tackle van achteren. Sürülmez verovert de bal door een tackle van achteren. Sürülmez passt de bal met de wreef. Kosev heeft problemen om de bal te vangen. Kosev draait met de bal, schiet en ... Kourtakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Niţulescu speelt de bal door. Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak is nu in balbezit. Ameli verovert de bal door een tackle van achteren. Ameli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Karışlar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popa met de inworp. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Miłkowski is nu in balbezit. Popa onderschept slim de pass. Popa met een sublieme pass. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ haalt uit met een fantastische trap. Kourtakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Ponciaki 0:5

36e minuut.
Karas passt de bal in één keer door. Bedini is nu in balbezit. Bedini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kosev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bedini met een sublieme pass. Revilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Revilla geeft de bal voor. Kosev rent richting de bal. Kosev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Karışlar onderschept slim de pass. Sürülmez verovert de bal door een tackle van achteren. Sürülmez haalt uit met een fantastische trap. Koszałkowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors Gdańsk FC 72%, Ponciaki 28%.
Raptors Gdańsk FC - Ponciaki 0:5

50e minuut.
Monnier kopt de bal weg. Popa is nu in balbezit. Popa geeft een hoge lob. Floruţ heeft problemen om de bal te vangen. Floruţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sürülmez kopt de bal weg. Klungelig pakt Floruţ de bal. Popa is nu in balbezit. Sürülmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sürülmez schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Niţulescu passt de bal zonder na te denken. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski met een sublieme pass. Pobrazinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobrazinskis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vagner trapt de bal weg. Karas kopt de bal weg. Popa rent richting de bal. Popa geeft een lange en hoge pass. Floruţ springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Karas geeft de bal voor. Daar is Floruţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floruţ passt de bal in één keer door. Kosev rent richting de bal. Kosev draait met de bal, schiet en ... Kourtakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Ameli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rutecki komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Karas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosev speelt de bal door. Sürülmez is nu in balbezit. Sürülmez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Ponciaki 0:6

73e minuut.
Floruţ kopt de bal weg. Kosev is nu in balbezit. Koszałkowski onderschept slim de pass. Karas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karas draait met de bal, schiet en ... Kourtakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Niţulescu kopt de bal weg. Esposti bereikt de bal nog maar net als eerste. Monnier maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Monnier moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Monnier schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Súkopa verovert de bal door een tackle van achteren. Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu speelt de bal door. Esposti rent richting de bal. Esposti haalt uit met een fantastische trap. Vagner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosev speelt de bal door. Sürülmez rent richting de bal. Sürülmez schiet op doel. Kourtakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Ponciaki 0:7

88e minuut.
Popa onderschept slim de pass. Popa probeert naar een medespeler te passen. Koszałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosev verovert de bal door een tackle van achteren. Kosev draait met de bal, schiet en ... Kourtakis bokst de bal weg. Sürülmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sürülmez draait met de bal, schiet en ... Paal! Floruţ rent richting de bal. Floruţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - Ponciaki 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors Gdańsk FC 65%, Ponciaki 35%.
Raptors Gdańsk FC - Ponciaki 0:8