Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC AVE Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 248
FC AVE FC AVE FE
Blitzkrieg Tactiek Main
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
22 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 34.2
excellent Schieten good
good Passen average
average Verdedigen adequate


10e minuut.
Hajas geeft de bal voor. Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski met een sublieme pass. Kuźniewski rent richting de bal. Kuźniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hajas geeft een hoge lob. Dobrevski heeft problemen om de bal te vangen. Von Wattenwyl rent richting de bal. Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dobrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartniak onderschept slim de pass. Bartniak probeert naar een medespeler te passen. Puk is nu in balbezit. Puk schiet op doel. Zvolský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Wattenwyl rent richting de bal. Von Wattenwyl passt de bal in één keer door. Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Játro onderschept slim de pass. Vejtiska is nu in balbezit. Met opzet legt Játro zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Játro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Játro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Vejtiska moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vejtiska kan niet meer verder spelen. Pavlus komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Dobrevski verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniewski passt de bal zonder na te denken. Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - FC AVE FE 1:0

33e minuut.
Bozkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Bozkurt speelt de bal door. Daar is Puk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Gabbio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pamučina rent richting de bal. Pamučina met een sublieme pass. Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk haalt uit met een fantastische trap. Zvolský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC AVE - FC AVE FE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AVE 46%, FC AVE FE 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC AVE - FC AVE FE 1:1

46e minuut.
Dobrevski is nu in balbezit. Von Wattenwyl is nu in balbezit. Von Wattenwyl met een sublieme pass. Kuźniewski rent richting de bal. Kuźniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pamučina rent richting de bal. Pamučina met een sublieme pass. Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk schiet op doel. Zvolský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - FC AVE FE 1:2

52e minuut.
Von Wattenwyl met een sublieme pass. Bozkurt rent richting de bal. Bozkurt passt de bal zonder na te denken. Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Von Wattenwyl rent richting de bal. Von Wattenwyl probeert naar een medespeler te passen. Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC AVE - FC AVE FE 2:2

55e minuut.
Pavlus verovert de bal door een tackle van achteren. Bartniak rent richting de bal. Vlček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Pamučina komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Von Wattenwyl passt de bal met de wreef. Gabbio heeft problemen om de bal te vangen. Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - FC AVE FE 3:2

61e minuut.
Pavlus passt de bal met de wreef. Janecký is nu in balbezit. Janecký passt de bal met de wreef. Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Von Wattenwyl rent richting de bal. Von Wattenwyl met een sublieme pass. Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski schiet op doel. Tomsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - FC AVE FE 4:2

65e minuut.
Puk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuźniewski de bal. Kuźniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - FC AVE FE 5:2

68e minuut.
Pupínek geeft een lange en hoge pass. Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. Zvolský probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bartniak onderschept slim de pass. Vysočanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vysočanský passt de bal met de wreef. Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski schiet op doel. Tomsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuźniewski rent richting de bal. Kuźniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - FC AVE FE 6:2

76e minuut.
Bartniak geeft de bal voor. Inworp. Vysočanský met de inworp. Janecký rent richting de bal. Janecký geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hajas passt de bal met de wreef. Gabbio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski haalt uit met een fantastische trap. Tomsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - FC AVE FE 7:2

79e minuut.
Daar is Domingos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniewski is nu in balbezit. Von Wattenwyl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dobrevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrevski haalt uit met een fantastische trap. Tomsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vysočanský rent richting de bal. Vysočanský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - FC AVE FE 8:2

84e minuut.
Von Wattenwyl rent richting de bal. Von Wattenwyl passt de bal met de wreef. Vysočanský is nu in balbezit. Dobrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrevski schiet op doel. Tomsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gabbio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hajas zal de hoekschop nemen. Tomsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Hajas met een snelle inworp. Daar is Kuźniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniewski passt de bal in één keer door. Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuźniewski rent richting de bal. Kuźniewski haalt uit met een fantastische trap. Tomsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AVE 45%, FC AVE FE 55%.
FC AVE - FC AVE FE 8:2