Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stadion im. Jana Ciszewskiego
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1572
FC Arsenal Sosnowiec Jeszcze Wygramy
Christy Tactiek utrzymanko_1
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 30.2
goed Schieten goed
matig Passen zwak
zeer goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Zagà passt de bal zonder na te denken. Alliati rent richting de bal. Preś maakt een afschuwelijke overtreding. Preś krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Parraguéz passt de bal met de wreef. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś met een sublieme pass. Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Djetou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Rohonczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohonczy passt de bal in één keer door. Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Djetou haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Jeszcze Wygramy 0:1

25e minuut.
Marsol probeert naar een medespeler te passen. Alliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliati geeft de bal voor. Żuczek rent richting de bal. Żuczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ciora geeft een hoge lob. Hrebeljanović is nu in balbezit. Hrebeljanović geeft een hoge lob. Djetou rent richting de bal. Djetou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Pambudhi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 49%, Jeszcze Wygramy 51%.
FC Arsenal Sosnowiec - Jeszcze Wygramy 0:1

46e minuut.
Hintermayer komt het veld opgelopen. Lipinaitis komt het veld opgelopen. Mahşer komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Rohonczy onderschept slim de pass. Rohonczy geeft de bal voor. Djetou rent richting de bal. Djetou haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Jeszcze Wygramy 0:2

61e minuut.
Zagà is nu in balbezit. Lipinaitis is nu in balbezit. Lipinaitis passt de bal met de wreef. Mahşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahşer schiet op doel. Piesiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Goeman neemt de hoekschop. Lipinaitis is nu in balbezit. Zagà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Jeszcze Wygramy 1:2

63e minuut.
Alliati onderschept slim de pass. Alliati geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rohonczy de bal onder controle te krijgen. Zagà is nu in balbezit. Zagà haalt uit met een fantastische trap. Piesiak bokst de bal weg. Mahşer rent richting de bal. Mahşer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Sosnowiec - Jeszcze Wygramy 2:2

71e minuut.
Lipinaitis probeert naar een medespeler te passen. Hintermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintermayer passt de bal in één keer door. Zagà is nu in balbezit. Zagà haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tímár speelt de bal door. Goeman met een sublieme pass. Mahşer is nu in balbezit. Mahşer haalt uit met een fantastische trap. Zapiec probeert de bal aan de voet te houden. Piesiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 28%, Jeszcze Wygramy 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Arsenal Sosnowiec - Jeszcze Wygramy 2:2