Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Basilea Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5563
FC Basilea AC Milan!!!
Diamond-Copy Tactiek nc
52% Balbezit 48%
5% Spel op eigen helft 95%
62 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 33
solide Schieten slecht
solide Passen matig
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Gyulay met een snelle inworp. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan passt de bal zonder na te denken. Bijnens heeft problemen om de bal te vangen. Bijnens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 1:0

5e minuut.
Babić met de inworp. Biaram speelt de bal door. Bijnens heeft problemen om de bal te vangen. Bijnens haalt uit met een fantastische trap. Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 2:0

5e minuut.
Cabuşchin met een sublieme pass. Găleşanu probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Babić zal de hoekschop nemen. Bijnens maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arguvan rent richting de bal. Arguvan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 3:0

7e minuut.
Bijnens probeert de bal aan de voet te houden. Bijnens passt de bal in één keer door. Arguvan rent richting de bal. Arguvan draait met de bal, schiet en ... Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 4:0

9e minuut.
Babić met de inworp. Biaram met een sublieme pass. Bocaş probeert naar een medespeler te passen. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 5:0

10e minuut.
Cabuşchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuşchin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arguvan de bal. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 6:0

11e minuut.
Găleşanu geeft de bal voor. Gyulay met een sublieme pass. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 7:0

14e minuut.
Goździkowy is nu in balbezit. Babić bereikt de bal nog maar net als eerste. Babić passt de bal in één keer door. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Babić speelt de bal door. Gyulay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arguvan de bal. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Arguvan rent richting de bal. Arguvan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 8:0

16e minuut.
Babić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biaram is nu in balbezit. Biaram speelt de bal door. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Biaram onderschept slim de pass. Biaram met een sublieme pass. Daar is Arguvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 9:0

23e minuut.
Godylewicz geeft de bal voor. Goździkowy is nu in balbezit. Goździkowy met een sublieme pass. Arguvan rent richting de bal. Arguvan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bijnens de bal. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 10:0

25e minuut.
Weah speelt de bal door. Babić kopt de bal weg. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gyulay onderschept slim de pass. Gyulay passt de bal zonder na te denken. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 11:0

28e minuut.
Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş speelt de bal door. Arguvan rent richting de bal. Arguvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 12:0

30e minuut.
Klungelig pakt Bijnens de bal. Bijnens passt de bal zonder na te denken. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 13:0

31e minuut.
Arguvan is nu in balbezit. Weah speelt de bal door. Biaram kopt de bal weg. Daar is Bijnens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bijnens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Weah speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Bijnens de bal onder controle te krijgen. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan schiet op doel. Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 14:0

33e minuut.
Cabuşchin speelt de bal door. Czop heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gyulay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Weah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arguvan controleert de bal met de borst. Bijnens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijnens schiet op doel. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 15:0

37e minuut.
Babić geeft een lange en hoge pass. Weah met een sublieme pass. Goździkowy kopt de bal weg. Bijnens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bijnens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gyulay is nu in balbezit. Gyulay passt de bal in één keer door. Bijnens met een sublieme pass. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gyulay zal de hoekschop nemen. Weah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 16:0

41e minuut.
Babić probeert naar een medespeler te passen. Bijnens rent richting de bal. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan draait met de bal, schiet en ... Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 17:0

43e minuut.
Gyulay passt de bal met de wreef. Daar is Babić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babić probeert naar een medespeler te passen. Arguvan rent richting de bal. Arguvan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Bocaş met een sublieme pass. Daar is Bijnens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 6%, AC Milan!!! 94%.
FC Basilea - AC Milan!!! 18:0

47e minuut.
Gyulay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş speelt de bal door. Bijnens rent richting de bal. Bijnens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 19:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babić met een snelle inworp. Biaram is nu in balbezit. Biaram passt de bal zonder na te denken. Bocaş speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 20:0

53e minuut.
Gyulay probeert naar een medespeler te passen. Bijnens is nu in balbezit. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan draait met de bal, schiet en ... Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Bijnens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bijnens is nu in balbezit. Bijnens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 21:0

56e minuut.
Gyulay rent richting de bal. Gyulay met een sublieme pass. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan schiet op doel. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Bijnens is nu in balbezit. Bijnens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 22:0

57e minuut.
Klungelig pakt Cabuşchin de bal. Arguvan rent richting de bal. Bijnens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijnens schiet op doel. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 23:0

59e minuut.
Cabuşchin onderschept slim de pass. Bocaş onderschept slim de pass. Bocaş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bijnens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bijnens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 24:0

62e minuut.
Biaram met een sublieme pass. Klungelig pakt Bijnens de bal. Bijnens speelt de bal door. Daar is Arguvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arguvan schiet op doel. Weah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bijnens rent richting de bal. Bijnens schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 25:0

63e minuut.
Babić met een snelle inworp. Biaram is nu in balbezit. Biaram speelt de bal door. Bijnens rent richting de bal. Bijnens draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 26:0

64e minuut.
Cabuşchin met een sublieme pass. Inworp. Gyulay met een snelle inworp. Arguvan rent richting de bal. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gyulay zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Arguvan de bal. Arguvan draait met de bal, schiet en ... Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Weah trapt de bal weg. Babić kopt de bal weg. Arguvan rent richting de bal. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Babić met de inworp. Bijnens probeert naar een medespeler te passen. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan draait met de bal, schiet en ... Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gyulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulay speelt de bal door. Bijnens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijnens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 27:0

71e minuut.
Çankırılılar rent richting de bal. Çankırılılar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Babić met de inworp. Biaram met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 28:0

73e minuut.
Bocaş passt de bal met de wreef. Daar is Biaram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaram probeert naar een medespeler te passen. Bijnens is nu in balbezit. Bijnens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Weah met een harde bal richting middenveld. Biaram kopt de bal weg. Arguvan rent richting de bal. Arguvan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 29:0

75e minuut.
Gyulay met een sublieme pass. Babić met een sublieme pass. Bijnens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijnens haalt uit met een fantastische trap. Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Bocaş passt de bal in één keer door. De bal rolt over de achterlijn. Weah trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Arguvan de bal onder controle te krijgen. Arguvan schiet op doel. Weah bokst de bal weg. Arguvan rent richting de bal. Arguvan speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gyulay is nu in balbezit. Gyulay passt de bal met de wreef. Arguvan rent richting de bal. Arguvan draait met de bal, schiet en ... Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czop met een harde bal richting middenveld. Biaram kopt de bal weg. Bijnens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijnens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bijnens rent richting de bal. Bijnens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cabuşchin verovert de bal door een tackle van achteren. Bugalski verovert de bal door een tackle van achteren. Babić speelt de bal door. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan schiet op doel. Weah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bijnens is nu in balbezit. Bijnens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 30:0

84e minuut.
Bocaş kopt de bal weg. Babić speelt de bal door. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 31:0

85e minuut.
Babić heeft problemen om de bal te vangen. Babić speelt de bal door. Gyulay is nu in balbezit. Gyulay schiet op doel. Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Stănăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Bocaş probeert naar een medespeler te passen. Bijnens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijnens haalt uit met een fantastische trap. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gyulay passt de bal in één keer door. Daar is Bijnens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arguvan rent richting de bal. Bijnens is nu in balbezit. Bijnens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 32:0

90e minuut.
Babić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biaram probeert naar een medespeler te passen. Bocaş met een sublieme pass. Arguvan rent richting de bal. Arguvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - AC Milan!!! 33:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 3%, AC Milan!!! 97%.
FC Basilea - AC Milan!!! 33:0