Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamantes Locos Async Futuriest
STRAKONICE Tactiek 5212_NEW_NEW
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
69.6 gemiddelde waardering 68.5
outstanding Schieten excellent
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Paoloni is nu in balbezit. Paoloni passt de bal zonder na te denken. Bascuñana speelt de bal door. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresán schiet op doel. Guardia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Strakhov geeft een lange en hoge pass. Narenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Narenti speelt de bal door. Johnsson is nu in balbezit. Johnsson draait met de bal, schiet en ... Nonato bokst de bal weg.

16e minuut.
Fresán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bascuñana de bal. Bascuñana passt de bal met de wreef. Fresán is nu in balbezit. Fresán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fresán rent richting de bal. Paal!

18e minuut.
Narenti is nu in balbezit. Narenti passt de bal in één keer door. Onstad geeft de bal voor. Johnsson rent richting de bal. Johnsson schiet op doel. Nonato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Craia is nu in balbezit. Craia passt de bal zonder na te denken. Fresán rent richting de bal. Fresán haalt uit met een fantastische trap. Guardia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Async Futuriest 1:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narenti met de inworp. Onstad rent richting de bal. Onstad geeft een lange en hoge pass. Johnsson krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Lucidi passt de bal zonder na te denken. Fresán is nu in balbezit. Fresán passt de bal in één keer door. Craia rent richting de bal. Craia geeft de bal voor. Guardia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 44%, Async Futuriest 56%.
Diamantes Locos - Async Futuriest 1:0

46e minuut.
Rzeszutko komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Quondamangelomaria probeert naar een medespeler te passen. Paoloni is nu in balbezit. Paoloni geeft de bal voor. Fresán maakt een snoekduik en kopt de bal. Guardia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Paoloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoloni passt de bal met de wreef. Fresán is nu in balbezit. Fresán haalt uit met een fantastische trap. Guardia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Async Futuriest 2:0

53e minuut.
Rzeszutko passt de bal met de wreef. Karatzoglou speelt de bal door. Craia speelt de bal door. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Wieża rent richting de bal. Narenti verovert de bal door een tackle van achteren. Narenti passt de bal met de wreef. Johnsson rent richting de bal. Johnsson schiet op doel. Nonato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Barylewski passt de bal met de wreef. Onstad rent richting de bal. Leemans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Onstad wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
Paoloni is nu in balbezit. Paoloni passt de bal zonder na te denken. Quondamangelomaria rent richting de bal. Quondamangelomaria geeft de bal voor. Fresán springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Leemans met een sublieme pass. Craia geeft een lange en hoge pass. Rzeszutko kopt de bal weg. Fresán is nu in balbezit. Fresán draait met de bal, schiet en ... Guardia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 44%, Async Futuriest 56%.
Diamantes Locos - Async Futuriest 2:0