Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KS Jagodno Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1893
KS Jagodno PBsnipers-Wadowice
liga - II skład Tactiek 6
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 51.9
zwak Schieten formidabel
slecht Passen formidabel
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Jochman speelt de bal door. Jelikić rent richting de bal. Jelikić probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Kerkhoffs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Machaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Kerkhoffs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - PBsnipers-Wadowice 0:1

6e minuut.
Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Cozarak geeft een lange en hoge pass. Mariátegui kopt de bal weg. Jelikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelikić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Machaj geeft de bal voor. Klungelig pakt Kobylas de bal. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Kerkhoffs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

15e minuut.
Syroka speelt de bal door. Jelikić rent richting de bal. Jelikić geeft een lange en hoge pass. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Machaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boguski is nu in balbezit. Machaj maakt een afschuwelijke overtreding. Machaj krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Stein rent richting de bal. Stein probeert naar een medespeler te passen. Jochman speelt de bal door. Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Jochman probeert naar een medespeler te passen. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - PBsnipers-Wadowice 0:2

21e minuut.
Krzyżok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok passt de bal zonder na te denken. Kobylas is nu in balbezit. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Kerkhoffs met een sublieme pass. Jochman speelt de bal door. Jelikić met een sublieme pass. Machaj rent richting de bal. Machaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Jelikić speelt de bal door. Machaj probeert de bal met de borst te controleren. Syroka is nu in balbezit. Jochman onderschept slim de pass. Jochman geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - PBsnipers-Wadowice 0:3

31e minuut.
Czaplewski trapt de bal weg. Jelikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelikić passt de bal in één keer door. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jochman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Machaj de bal. Jochman geeft de bal voor. Hoffmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Kerkhoffs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Stein probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann rent richting de bal. Jochman probeert naar een medespeler te passen. Machaj is nu in balbezit. Machaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - PBsnipers-Wadowice 0:4

41e minuut.
Klungelig pakt Jelikić de bal. Jelikić probeert naar een medespeler te passen. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj draait met de bal, schiet en ... Muchowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stein neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Machaj krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - PBsnipers-Wadowice 0:5

44e minuut.
Hoffmann passt de bal zonder na te denken. Czaplewski verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jelikić zal de hoekschop nemen. Machaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Kerkhoffs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Machaj is nu in balbezit. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - PBsnipers-Wadowice 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jagodno 87%, PBsnipers-Wadowice 13%.
KS Jagodno - PBsnipers-Wadowice 0:6

48e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Stein rent richting de bal. Stein geeft een lange en hoge pass. Machaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Machaj springt en kopt de bal. Klungelig pakt Muchowski de bal. Jelikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelikić geeft een hoge lob. Hoffmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - PBsnipers-Wadowice 0:7

52e minuut.
Jelikić passt de bal met de wreef. Hoffmann is nu in balbezit. Machaj rent richting de bal. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Boguski kan de bal niet met de borst controleren. Jelikić rent richting de bal. Jelikić passt de bal met de wreef. Machaj rent richting de bal. Machaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hoffmann passt de bal zonder na te denken. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Stein rent richting de bal. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein geeft de bal voor. Machaj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - PBsnipers-Wadowice 0:8

59e minuut.
Machaj schiet op doel. Na een snelle pass probeert Muchowski de bal onder controle te krijgen. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Kerkhoffs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - PBsnipers-Wadowice 0:9

60e minuut.
Klungelig pakt Jelikić de bal. Łukaszewski begaat een overtreding. Jelikić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jochman met een snel genomen vrije trap. Hoffmann krijgt zijn hoofd ertegen. Kerkhoffs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kerkhoffs met een sublieme pass. Jelikić kopt de bal weg. Machaj is nu in balbezit. Machaj draait met de bal, schiet en ... Kerkhoffs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - PBsnipers-Wadowice 0:10

64e minuut.
Zavináč rent richting de bal. Zavináč probeert naar een medespeler te passen. Stein speelt de bal door. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jochman onderschept slim de pass. Jochman probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann rent richting de bal. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Machaj verovert de bal door een tackle van achteren. Machaj geeft een lange en hoge pass. Cozarak kopt de bal weg. Jelikić rent richting de bal. Jelikić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Kobylas trapt de bal weg. Jelikić kopt de bal weg. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - PBsnipers-Wadowice 0:11

74e minuut.
Mariátegui kopt de bal weg. Stein is nu in balbezit. Stein geeft een lange en hoge pass. Machaj krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kobylas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jochman heeft problemen om de bal te vangen. Jochman geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cozarak rent richting de bal. Cozarak passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jelikić neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoffmann heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylas geeft de bal voor. Hoffmann probeert de bal aan de voet te houden. Machaj rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Machaj is nu in balbezit. Machaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jagodno - PBsnipers-Wadowice 0:12

87e minuut.
Jochman is nu in balbezit. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein rent richting de bal. Stein geeft de bal voor. Machaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Kerkhoffs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jagodno 81%, PBsnipers-Wadowice 19%.
KS Jagodno - PBsnipers-Wadowice 0:12