Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: F.C. Looser Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
F.C. Looser roxana.reddog
532mod_5 Tactiek 53w2
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
64 gemiddelde waardering 49.4
outstanding Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


11e minuut.
Pastor speelt de bal door. Caragiale speelt de bal door. Dănceanu is nu in balbezit. Pastor rent richting de bal. Pastor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Flokas passt de bal in één keer door. Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu passt de bal met de wreef. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel. Bombielewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Dănceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tomalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomalik geeft de bal voor. Maghiran springt en kopt de bal. Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - roxana.reddog 1:0

39e minuut.
Klungelig pakt Majkrzak de bal. Tomalik geeft de bal voor. Dănceanu kopt de bal weg. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 52%, roxana.reddog 48%.
F.C. Looser - roxana.reddog 1:0

46e minuut.
Popescu komt het veld opgelopen. Toure komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Stângă heeft problemen om de bal te vangen. Stângă geeft een hoge lob. Toure kopt de bal weg. Maghiran rent richting de bal. Maghiran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dănceanu onderschept slim de pass. Dănceanu speelt de bal door. Iorga rent richting de bal. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nieva is nu in balbezit. Caragiale verovert de bal door een tackle van achteren. Caragiale geeft de bal voor. Iorga rent richting de bal. Iorga schiet op doel. Pulkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toure rent richting de bal. Toure haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 58%, roxana.reddog 42%.
F.C. Looser - roxana.reddog 1:0