Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gato encerrado Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3956
Gato encerrado Manchester Sítio
equilibrio juven Tactiek Guardiola A
50% Balbezit 50%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
44.8 gemiddelde waardering 33.7
very good Schieten adequate
adequate Passen poor
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Videnov verovert de bal door een tackle van achteren. Corbin is nu in balbezit. Corbin probeert naar een medespeler te passen. Laboulaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboulaye schiet op doel. Tinoco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Donatelli rent richting de bal. Donatelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corbin met een snelle inworp. Scheefer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Clair maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bizzotto kopt de bal weg. Laboulaye is nu in balbezit. Laboulaye haalt uit met een fantastische trap. Tinoco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Manchester Sítio 1:0

18e minuut.
Baigorria speelt de bal door. Bizzotto rent richting de bal. Bizzotto probeert naar een medespeler te passen. Laboulaye is nu in balbezit. Laboulaye haalt uit met een fantastische trap. Tinoco bokst de bal weg. Laboulaye maakt een snoekduik en kopt de bal. Tinoco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bizzotto rent richting de bal. Bizzotto passt de bal zonder na te denken. Laboulaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboulaye draait met de bal, schiet en ... Garstka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Manchester Sítio 2:0

30e minuut.
Porcu neemt vlug de vrije trap. Klawon kopt de bal weg. Laboulaye rent richting de bal. Laboulaye draait met de bal, schiet en ... Tinoco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Manchester Sítio 3:0

39e minuut.
Laboulaye verovert de bal door een tackle van achteren. Donatelli met een sublieme pass. Klawon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Manchester Sítio 4:0

43e minuut.
Illescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Illescas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kouffati zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Habas is nu in balbezit. Habas haalt uit met een fantastische trap. Prosdocimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gato encerrado 30%, Manchester Sítio 70%.
Gato encerrado - Manchester Sítio 4:0

47e minuut.
Donatelli kopt de bal weg. Bizzotto is nu in balbezit. Bizzotto passt de bal zonder na te denken. Laboulaye rent richting de bal. Laboulaye haalt uit met een fantastische trap. Tinoco bokst de bal weg. Garstka is nu in balbezit. Garstka geeft een hoge lob. Baigorria kopt de bal weg. Laboulaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboulaye draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tinoco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Corbin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klawon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Manchester Sítio 5:0

57e minuut.
Scheefer met een snelle inworp. Corbin heeft problemen om de bal te vangen. Corbin geeft een lange en hoge pass. Klawon rent richting de bal. Klawon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Clair probeert de bal met de borst te controleren. Scheefer speelt de bal door. Corbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbin geeft een hoge lob. Laboulaye krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Clair geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scheefer met een snelle inworp. Corbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tinoco trapt de bal weg. Klungelig pakt Videnov de bal. Pons rent richting de bal. Laboulaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboulaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Manchester Sítio 6:0

70e minuut.
Scheer komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pons onderschept slim de pass. Pons met een sublieme pass. Klawon rent richting de bal. Klawon haalt uit met een fantastische trap. Tinoco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Manchester Sítio 7:0

79e minuut.
Corbin is nu in balbezit. Corbin passt de bal zonder na te denken. Daar is Klawon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klawon draait met de bal, schiet en ... Tinoco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Manchester Sítio 8:0

83e minuut.
Porcu speelt de bal door. Corbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbin met een sublieme pass. Klawon is nu in balbezit. Klawon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tinoco trapt de bal weg. Bizzotto speelt de bal door. Laboulaye heeft problemen om de bal te vangen. Laboulaye haalt uit met een fantastische trap. Tinoco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tinoco trapt de bal weg. Fumagalli kopt de bal weg. Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas schiet op doel. Scheer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Manchester Sítio 8:1

88e minuut.
Gracia Calmache met een sublieme pass. Fumagalli is nu in balbezit. Baigorria geeft een hoge lob. Videnov is nu in balbezit. Videnov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gato encerrado 25%, Manchester Sítio 75%.
Gato encerrado - Manchester Sítio 8:1