Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Yambo Kenia F.C Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1876
Yambo Kenia F.C FC Spartak Zvolen
defensa Tactiek 532
66% Balbezit 34%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 22.9
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Zwierzyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adamov de bal. Kondakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamov verovert de bal door een tackle van achteren. Adamov schiet op doel. Hudíček bokst de bal weg.

6e minuut.
Kudlich rent richting de bal. Jae-Jin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kudlich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viktóry zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brada rent richting de bal. Brada schiet op doel. Jaronis probeert de bal aan de voet te houden. Fielek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yambo Kenia F.C - FC Spartak Zvolen 0:1

10e minuut.
Adamov rent richting de bal. Kondakov verovert de bal door een tackle van achteren. Fana onderschept slim de pass. Fana schiet op doel. Hudíček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kudlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamov verovert de bal door een tackle van achteren. Adamov geeft de bal voor. Fana is nu in balbezit. Fana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yambo Kenia F.C - FC Spartak Zvolen 1:1

22e minuut.
Kudlich rent richting de bal. Fana onderschept slim de pass. Fana passt de bal in één keer door. Zwierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzyński draait met de bal, schiet en ... Hudíček bokst de bal weg.

34e minuut.
Gürses probeert naar een medespeler te passen. Carmelo heeft problemen om de bal te vangen. Carmelo passt de bal in één keer door. Fana is nu in balbezit. Fana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kilekoglou met een sublieme pass. Brada is nu in balbezit. Fana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yambo Kenia F.C 35%, FC Spartak Zvolen 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yambo Kenia F.C - FC Spartak Zvolen 1:1

47e minuut.
Gürses probeert naar een medespeler te passen. Kondakov rent richting de bal. Zwierzyński onderschept slim de pass. Klungelig pakt Zwierzyński de bal. Zwierzyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yambo Kenia F.C - FC Spartak Zvolen 2:1

49e minuut.
Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepčík rent richting de bal. Gürses verovert de bal door een tackle van achteren. Gürses passt de bal in één keer door. Zwierzyński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Ciucă de bal. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski passt de bal met de wreef. Jaronis is nu in balbezit. Jaronis geeft de bal voor. Hudíček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kudlich rent richting de bal. Carmelo met een sublieme pass. Zwierzyński speelt de bal door. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Zwierzyński is nu in balbezit. Zwierzyński passt de bal met de wreef. Carmelo rent richting de bal. Carmelo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kondakov de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yambo Kenia F.C - FC Spartak Zvolen 3:1

69e minuut.
Ciucă geeft de bal voor. Daar is Gastaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fana rent richting de bal. Fana draait met de bal, schiet en ... Kondakov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ciucă is nu in balbezit. Ciucă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fana de bal. Fana haalt uit met een fantastische trap. Hudíček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yambo Kenia F.C - FC Spartak Zvolen 4:1

73e minuut.
Ciucă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Giertl de bal. Zwierzyński is nu in balbezit. Zwierzyński haalt uit met een fantastische trap. Hudíček probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Jaronis rent richting de bal. Jaronis geeft een hoge lob. Brada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fana rent richting de bal. Fana draait met de bal, schiet en ... Hudíček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kudlich rent richting de bal. Kudlich speelt de bal door. Carmelo speelt de bal door. Jaronis is nu in balbezit. Jaronis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yambo Kenia F.C 34%, FC Spartak Zvolen 66%.
Yambo Kenia F.C - FC Spartak Zvolen 4:1