Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Miedziana Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers:
huana team 4 liga
pożyczona Tactiek korczu_wroc
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 63.2
goed Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Eprhaim probeert naar een medespeler te passen. Leśnik rent richting de bal. Met opzet legt Gomes zijn tegenspeler op de grond. Gomes krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Adan geeft de bal voor. Inworp. Włosek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rolnik rent richting de bal. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Mikita bokst de bal weg. Leśnik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - 4 liga 1:0

8e minuut.
Copain geeft een lange en hoge pass. Walewski met een sublieme pass. Fabiański kopt de bal weg. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi geeft een hoge lob. Walewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Gręda probeert naar een medespeler te passen. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leśnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leśnik legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mikita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Gomes met een sublieme pass. Cernega is nu in balbezit. Cernega passt de bal zonder na te denken. Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Cernega verovert de bal door een tackle van achteren. Cernega speelt de bal door. Daar is Copain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copain geeft een lange en hoge pass. Pázmándi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Copain passt de bal in één keer door. Fabiański met een sublieme pass. Pázmándi rent richting de bal. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Mikita speelt de bal door. Fabiański kopt de bal weg. Crut heeft problemen om de bal te vangen. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gomes is nu in balbezit. Gomes passt de bal met de wreef. Copain bereikt de bal nog maar net als eerste. Copain geeft een hoge lob. Pázmándi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
huana team - 4 liga 1:1

39e minuut.
Małyszka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Włosek met de inworp. Rolnik rent richting de bal. Rolnik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Copain rent richting de bal. Copain geeft de bal voor. Daar is Crut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Inworp. Eprhaim met een snelle inworp. Bulajski probeert naar een medespeler te passen. Gręda geeft de bal voor. Rolnik springt en kopt de bal. Mikita bokst de bal weg.

44e minuut.
Fabiański speelt de bal door. Klungelig pakt Copain de bal. Copain met een sublieme pass. Toscano is nu in balbezit. Toscano draait met de bal, schiet en ... Walewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crut met een sublieme pass. Eprhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Eprhaim probeert naar een medespeler te passen. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 54%, 4 liga 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
huana team - 4 liga 1:1

54e minuut.
Cernega met een sublieme pass. Copain met een sublieme pass. Toscano rent richting de bal. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Walewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - 4 liga 1:2

61e minuut.
Cernega bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernega met een sublieme pass. Copain probeert naar een medespeler te passen. Toscano rent richting de bal. Toscano draait met de bal, schiet en ... Walewski bokst de bal weg.

63e minuut.
Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka geeft een lange en hoge pass. Copain is nu in balbezit. Copain geeft een lange en hoge pass. Pázmándi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pázmándi kopt de bal weg. Powieczko is nu in balbezit. Toscano onderschept slim de pass. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Walewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - 4 liga 1:3

70e minuut.
Daar is Toscano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuzino is nu in balbezit. Toscano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toscano krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Gręda is nu in balbezit. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi passt de bal met de wreef. Toscano rent richting de bal. Toscano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Walewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rolnik is nu in balbezit. Rolnik speelt de bal door. Mikita met een sublieme pass. Copain is nu in balbezit. Copain geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Bulajski kan de bal niet met de borst controleren. Toscano rent richting de bal. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Cuzino probeert de bal aan de voet te houden. Walewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - 4 liga 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 54%, 4 liga 46%.
huana team - 4 liga 1:4