Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC_KnK Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4481
FC_KnK KanzasCity
Primera Tactiek FELLLAINI
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
10 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 47.4
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Şerbănescu speelt de bal door. Orta is nu in balbezit. Wartalski geeft de bal voor. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki schiet op doel. Hurduc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Wartalski geeft een hoge lob. Barreto kopt de bal weg. Daar is Jastrząb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brera rent richting de bal. Brera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_KnK - KanzasCity 0:1

17e minuut.
Hagenauw rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wartalski. Hagenauw is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hagenauw zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Antequera krijgt zijn hoofd ertegen. Osagie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Hurduc geeft een lange en hoge pass. Daar is Di Iorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antequera rent richting de bal. Antequera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC_KnK - KanzasCity 1:1

33e minuut.
Bühlmann rent richting de bal. Orta onderschept slim de pass. Klungelig pakt Orta de bal. Orta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_KnK - KanzasCity 2:1

36e minuut.
Obrębalski is nu in balbezit. Obrębalski geeft een lange en hoge pass. Brera heeft problemen om de bal te vangen. Brera haalt uit met een fantastische trap. Jastrząb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hurduc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Juantorena is nu in balbezit. Wartalski onderschept slim de pass. Wartalski geeft een lange en hoge pass. Brera kopt de bal weg. Ochocki is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Heijting neemt de hoekschop. Brera springt en kopt de bal. Hurduc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Antequera passt de bal met de wreef. Hagenauw speelt de bal door. Orta is nu in balbezit. Orta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_KnK - KanzasCity 3:1

44e minuut.
Clavelo speelt de bal door. Antequera rent richting de bal. Bühlmann is nu in balbezit. Antequera onderschept slim de pass. Antequera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_KnK 70%, KanzasCity 30%.
FC_KnK - KanzasCity 3:1

46e minuut.
Mateiaş komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Karolek speelt de bal door. Heijting met een sublieme pass. Klungelig pakt Obrębalski de bal. Obrębalski geeft een lange en hoge pass. Brera maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_KnK - KanzasCity 3:2

57e minuut.
Di Iorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Iorio geeft een lange en hoge pass. Juantorena probeert de bal aan de voet te houden. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Hagenauw rent richting de bal. Hagenauw geeft een hoge lob. Antequera is nu in balbezit. Antequera haalt uit met een fantastische trap. Osagie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_KnK - KanzasCity 4:2

63e minuut.
Barreto geeft de bal voor. Inworp. Heijting zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brera is nu in balbezit. Brera draait met de bal, schiet en ... Mateiaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Juantorena bereikt de bal nog maar net als eerste. Juantorena geeft de bal voor. Antequera rent richting de bal. Antequera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_KnK - KanzasCity 5:2

68e minuut.
Wartalski rent richting de bal. Wartalski passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Karolek de bal onder controle te krijgen. Obrębalski is nu in balbezit. Obrębalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Brera is nu in balbezit. Jastrząb onderschept slim de pass. Jastrząb geeft een hoge lob. Orta rent richting de bal. Orta schiet op doel. Osagie bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Bartumeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrębalski is nu in balbezit. Bartumeo begaat een overtreding. Bartumeo krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Barreto rent richting de bal. Brera verovert de bal door een tackle van achteren. Brera geeft een hoge lob. Ochocki rent richting de bal. Ochocki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mateiaş probeert naar een medespeler te passen. Di Iorio is nu in balbezit. Antequera verovert de bal door een tackle van achteren. Antequera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_KnK 67%, KanzasCity 33%.
FC_KnK - KanzasCity 5:2