Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.T.S. Wisła Kraków Dywizja
Tiki-Taka Tactiek taykry P
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.1 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Annunziata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sirmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirmen speelt de bal door. Annunziata rent richting de bal. Annunziata geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Annunziata met een snelle inworp. Sirmen geeft een lange en hoge pass. Pekel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Dywizja 0:1

21e minuut.
Bayarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayarri geeft een hoge lob. Tymiński rent richting de bal. Tymiński draait met de bal, schiet en ... Aponte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.T.S. Wisła Kraków - Dywizja 1:1

22e minuut.
Tymiński passt de bal zonder na te denken. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki passt de bal in één keer door. Sierant geeft een hoge lob. Tymiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Aponte bokst de bal weg.

41e minuut.
Inworp. Razgauskas met de inworp. Diotallevi speelt de bal door. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 59%, Dywizja 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G.T.S. Wisła Kraków - Dywizja 1:1

48e minuut.
Lisiecki speelt de bal door. Bayarri rent richting de bal. Bayarri geeft de bal voor. Tymiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Dywizja 2:1

66e minuut.
Klungelig pakt Kuběna de bal. Pekel is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Annunziata geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pekel krijgt zijn hoofd ertegen. Milovanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Annunziata kopt de bal weg. Bayarri is nu in balbezit. Pekel begaat een overtreding. Pekel krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Razgauskas probeert naar een medespeler te passen. Diotallevi rent richting de bal. Diotallevi geeft de bal voor. Pekel rent richting de bal. Pekel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Annunziata kopt de bal weg. Pekel is nu in balbezit. Pekel passt de bal in één keer door. Annunziata rent richting de bal. Annunziata geeft een lange en hoge pass. Milovanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 47%, Dywizja 53%.
G.T.S. Wisła Kraków - Dywizja 2:1