Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-02 00:00
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Highbury South
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Baltimore Arsenal FC ufhcsTC
test1.3-adv Tactiek UU4312
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
64.1 gemiddelde waardering 68
very good Schieten excellent
very good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Boubín rent richting de bal. Coupé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boubín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cáceres zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ran is nu in balbezit. Ran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Avallone de bal. Avallone passt de bal zonder na te denken. Yusifzadə speelt de bal door. Tytek is nu in balbezit. Tytek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Coupé geeft een hoge lob. Leeuwen is nu in balbezit. Bytnowicz begaat een overtreding. Leeuwen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. MacRaith neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Leeuwen is nu in balbezit. Irimescu rent richting de bal. Leeuwen verovert de bal door een tackle van achteren. Leeuwen draait met de bal, schiet en ... Cadoro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - ufhcsTC 0:1

42e minuut.
MacRaith passt de bal in één keer door. Tyler speelt de bal door. Tytek rent richting de bal. Tytek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 41%, ufhcsTC 59%.
Baltimore Arsenal FC - ufhcsTC 0:1

46e minuut.
Lisboa is nu in balbezit. Lisboa passt de bal zonder na te denken. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres geeft de bal voor. Ran maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tyler rent richting de bal. Tyler passt de bal zonder na te denken. MacRaith is nu in balbezit. Leeuwen is nu in balbezit. Leeuwen draait met de bal, schiet en ... Cadoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Coupé geeft een lange en hoge pass. Milligan is nu in balbezit. Milligan passt de bal in één keer door. Leeuwen rent richting de bal. Leeuwen draait met de bal, schiet en ... Cadoro bokst de bal weg. Daar is Tytek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tytek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Coupé is nu in balbezit. Lisboa onderschept slim de pass. Lisboa passt de bal met de wreef. Boubín rent richting de bal. Boubín haalt uit met een fantastische trap. Vautrin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Tyler rent richting de bal. Tyler geeft een hoge lob. Tytek is nu in balbezit. Tytek draait met de bal, schiet en ... Cadoro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - ufhcsTC 0:2

88e minuut.
Gomozov rent richting de bal. Yusifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifzadə geeft de bal voor. Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwen draait met de bal, schiet en ... Cadoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 49%, ufhcsTC 51%.
Baltimore Arsenal FC - ufhcsTC 0:2