Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:01
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: *DOURADO* Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3241
*DOURADO* CRR E.C
RONALDO ATT Tactiek Sentou Bonito!
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 25.4
solid Schieten average
average Passen average
average Verdedigen weak


5e minuut.
Bianchi geeft een hoge lob. Passos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pilich de bal onder controle te krijgen. Galvão bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvão geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Galvão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galvão passt de bal met de wreef. Vînătoru geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Madeirinha de bal onder controle te krijgen. Madeirinha passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pilich is nu in balbezit. Walendziuk verovert de bal door een tackle van achteren. Walendziuk geeft een lange en hoge pass. Madeirinha rent richting de bal. Madeirinha haalt uit met een fantastische trap. Pinedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Madeirinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeirinha draait met de bal, schiet en ... Pinedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Plutão de bal. Madeirinha rent richting de bal. Madeirinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*DOURADO* - CRR E.C 1:0

40e minuut.
Barcelos geeft de bal voor. van Persie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Persie geeft de bal voor. Madeirinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeirinha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *DOURADO* 51%, CRR E.C 49%.
*DOURADO* - CRR E.C 1:0

52e minuut.
Vînătoru met een snelle inworp. Klungelig pakt Lagos de bal. Lagos geeft een lange en hoge pass. Madeirinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeirinha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Oziewicz onderschept slim de pass. Oziewicz passt de bal in één keer door. van Persie geeft een hoge lob. Kusideł kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Raminho rent richting de bal. Lagos verovert de bal door een tackle van achteren. Lagos geeft de bal voor. Kusideł is nu in balbezit. Kusideł schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
van Persie verovert de bal door een tackle van achteren. van Persie geeft de bal voor. Madeirinha is nu in balbezit. Klungelig pakt Madeirinha de bal. Madeirinha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Lagos neemt de hoekschop. Walendziuk kopt de bal weg. Madeirinha is nu in balbezit. Madeirinha schiet op doel. Plutão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Madeirinha heeft problemen om de bal te vangen. Madeirinha passt de bal met de wreef. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Scamă de bal onder controle te krijgen. Pinedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Pilich kopt de bal weg. Oziewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Alexandrino de bal. Madeirinha is nu in balbezit. Madeirinha draait met de bal, schiet en ... Pinedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Oziewicz rent richting de bal. Oziewicz geeft een hoge lob. Madeirinha is nu in balbezit. Madeirinha haalt uit met een fantastische trap. Pinedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*DOURADO* - CRR E.C 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *DOURADO* 35%, CRR E.C 65%.
*DOURADO* - CRR E.C 2:0