Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Brogowica
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5586
Karsznicka Tauzen FC
OFF Tactiek ryzykfizyk
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
35.6 gemiddelde waardering 58.8
adequate Schieten very good
average Passen excellent
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Klungelig pakt Bizoń de bal. Bizoń passt de bal met de wreef. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Tauzen FC 0:1

6e minuut.
Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth is nu in balbezit. Walseth passt de bal met de wreef. Delura is nu in balbezit. Delura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Daar is Raidam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam verovert de bal door een tackle van achteren. Raidam schiet op doel. Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Tauzen FC 0:2

17e minuut.
Daar is Daron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daron met een sublieme pass. Raidam is nu in balbezit. Raidam schiet op doel. Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Tauzen FC 0:3

18e minuut.
Betliński rent richting de bal. Bizoń verovert de bal door een tackle van achteren. Bizoń met een sublieme pass. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron probeert naar een medespeler te passen. Steffen met een sublieme pass. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bizoń verovert de bal door een tackle van achteren. Bizoń speelt de bal door. Raidam rent richting de bal. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Tauzen FC 0:4

25e minuut.
Betancourt kopt de bal weg. Ivaneža speelt de bal door. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian geeft een hoge lob. Raidam springt en kopt de bal. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Lichnerowicz met een snelle inworp. Gabrian geeft een lange en hoge pass. Amortegui heeft problemen om de bal te vangen. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń schiet op doel. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Steffen kopt de bal weg. Daron rent richting de bal. Daron passt de bal met de wreef. Bizoń rent richting de bal. Bizoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bizoń rent richting de bal. Raidam is nu in balbezit. Bizoń is nu in balbezit. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Chesi met de inworp. Daron is nu in balbezit. Daron passt de bal in één keer door. Steffen is nu in balbezit. Steffen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Inworp. Daron met een snelle inworp. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Tauzen FC 0:5

38e minuut.
Daron met de inworp. Klungelig pakt Steffen de bal. Steffen met een sublieme pass. Bizoń heeft problemen om de bal te vangen. Bizoń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daron passt de bal met de wreef. Raidam is nu in balbezit. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daron met de inworp. Steffen is nu in balbezit. Steffen passt de bal met de wreef. Bizoń rent richting de bal. Bizoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karsznicka 90%, Tauzen FC 10%.
Karsznicka - Tauzen FC 0:5

47e minuut.
Fiorella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorella geeft de bal voor. Daron rent richting de bal. Daron geeft de bal voor. Raidam springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Tauzen FC 0:6

50e minuut.
Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian passt de bal in één keer door. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Tauzen FC 0:7

51e minuut.
Daron passt de bal in één keer door. Gabrian rent richting de bal. Gabrian passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Raidam de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Steffen passt de bal met de wreef. Raidam rent richting de bal. Legutko is nu in balbezit. Raidam verovert de bal door een tackle van achteren. Raidam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nəcəfzadə geeft de bal voor. Raidam is nu in balbezit. Amortegui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amortegui krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Steffen kopt de bal weg. Daron is nu in balbezit. Daron passt de bal zonder na te denken. Daar is Gabrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrian haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Tauzen FC 0:8

57e minuut.
Chesi speelt de bal door. Daron met een sublieme pass. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Tauzen FC 0:9

60e minuut.
Quốc Tuấn geeft een hoge lob. Delura controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kełkowiecki neemt vlug de vrije trap. Raidam is nu in balbezit. Raidam draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quốc Tuấn is nu in balbezit. Gabrian verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Betliński probeert naar een medespeler te passen. Delura controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kełkowiecki neemt vlug de vrije trap. Raidam rent richting de bal. Raidam draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu bokst de bal weg.

66e minuut.
Bizoń rent richting de bal. Bizoń passt de bal met de wreef. Raidam is nu in balbezit. Raidam schiet op doel. Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raidam rent richting de bal. Raidam schiet op doel. Dorobanţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron geeft een lange en hoge pass. Raidam rent richting de bal. Raidam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Tauzen FC 0:10

80e minuut.
Quốc Tuấn is nu in balbezit. Gabrian onderschept slim de pass. Gabrian passt de bal met de wreef. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Tauzen FC 0:11

80e minuut.
Laguna passt de bal zonder na te denken. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron met een sublieme pass. Raidam is nu in balbezit. Raidam schiet op doel. Dorobanţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pedrocchi met een sublieme pass. Kełkowiecki geeft de bal voor. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Daron neemt de hoekschop. Gabrian maakt een snoekduik en kopt de bal. Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Tauzen FC 0:12

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daron met de inworp. Steffen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffen geeft een lange en hoge pass. Dorobanţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Tauzen FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karsznicka 81%, Tauzen FC 19%.
Karsznicka - Tauzen FC 0:13