Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Twierdza Żurawi
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Żuraw Krzeszów Dragon Ball
TheSpecialOne Tactiek BULMA 2
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
79.3 gemiddelde waardering 83.3
outstanding Schieten incredible
incredible Passen incredible
incredible Verdedigen magical


1e minuut.
Karniszowaty met een sublieme pass. Šaraba onderschept slim de pass. Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi probeert naar een medespeler te passen. Karniszowaty is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dương Khánh rent richting de bal. Dương Khánh passt de bal in één keer door. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio heeft problemen om de bal te vangen. Tuccio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Garyga rent richting de bal. Garyga passt de bal in één keer door. Váczi is nu in balbezit. Váczi geeft een hoge lob. Karniszowaty krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Garyga rent richting de bal. Garyga passt de bal in één keer door. Váczi rent richting de bal. Váczi geeft de bal voor. Karniszowaty maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Quang Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Detyniecki speelt de bal door. Chagas rent richting de bal. Chagas geeft een lange en hoge pass. Karniszowaty maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Karniszowaty passt de bal met de wreef. Daar is Váczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaicu begaat een overtreding. Váczi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Šaraba passt de bal met de wreef. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu speelt de bal door. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ... Ziaja bokst de bal weg.

40e minuut.
Matveev geeft een hoge lob. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok passt de bal met de wreef. Tuccio rent richting de bal. Tuccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Dragon Ball 0:1

45e minuut.
Inworp. Dante komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 34%, Dragon Ball 66%.
Żuraw Krzeszów - Dragon Ball 0:1

48e minuut.
Vlaicu onderschept slim de pass. Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Matveev is nu in balbezit. Matveev geeft een hoge lob. Tuccio maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Dragon Ball 0:2

52e minuut.
Matiku passt de bal zonder na te denken. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap. Ziaja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Tuccio kopt de bal weg. Kawulok rent richting de bal. Huenchulaf verovert de bal door een tackle van achteren. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Dragon Ball 0:3

61e minuut.
Valente passt de bal in één keer door. Chagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chagas geeft een hoge lob. Dante krijgt zijn hoofd ertegen. Decarolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Matiku is nu in balbezit. Matiku speelt de bal door. Daar is Huenchulaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Matiku rent richting de bal. Garyga onderschept slim de pass. Garyga probeert naar een medespeler te passen. Váczi geeft de bal voor. Dante springt en kopt de bal. Decarolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Valente passt de bal in één keer door. Chagas rent richting de bal. Chagas geeft een hoge lob. Dante maakt een snoekduik en kopt de bal. Decarolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Dragon Ball 1:3

79e minuut.
Vlaicu passt de bal in één keer door. Lissek onderschept slim de pass. Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap. Ziaja probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Dragon Ball 1:4

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Kawulok de bal onder controle te krijgen. Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf passt de bal zonder na te denken. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lissek passt de bal in één keer door. Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vlaicu passt de bal met de wreef. Šaraba met een sublieme pass. Matveev is nu in balbezit. Matveev geeft een lange en hoge pass. Tuccio krijgt zijn hoofd ertegen. Ziaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Vlaicu met een sublieme pass. Matveev is nu in balbezit. Matveev passt de bal met de wreef. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf schiet op doel. Ziaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 43%, Dragon Ball 57%.
Żuraw Krzeszów - Dragon Ball 1:4