Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Klepisko !
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Dragon Ball Żuraw Krzeszów
BULMA 2 Tactiek gogogo
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
83.2 gemiddelde waardering 76
incredible Schieten formidable
incredible Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


9e minuut.
Šaraba passt de bal met de wreef. Matveev is nu in balbezit. Matveev speelt de bal door. Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Marcotti passt de bal met de wreef. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft de bal voor. Tuccio springt en kopt de bal. Kvalvåg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Żuraw Krzeszów 1:0

25e minuut.
Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Matveev is nu in balbezit. Matveev met een sublieme pass. Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lissek heeft problemen om de bal te vangen. Garyga probeert naar een medespeler te passen. Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi geeft een hoge lob. Dante springt en kopt de bal. Decarolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Klungelig pakt Matveev de bal. Matveev passt de bal zonder na te denken. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Żuraw Krzeszów 2:0

37e minuut.
Šaraba passt de bal in één keer door. Daar is Matveev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matveev passt de bal in één keer door. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Marcotti geeft een hoge lob. Matveev kopt de bal weg. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Żuraw Krzeszów 3:0

41e minuut.
Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini passt de bal in één keer door. Váczi is nu in balbezit. Váczi geeft een hoge lob. Dante maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Decarolis met een harde bal richting middenveld. Matiku probeert de bal met de borst te controleren. Matiku geeft de bal voor. Huenchulaf krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Váczi is nu in balbezit. Šaraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Váczi zijn tegenspeler op de grond. Váczi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball 43%, Żuraw Krzeszów 57%.
Dragon Ball - Żuraw Krzeszów 3:0

46e minuut.
Detyniecki met een sublieme pass. Riveros geeft een lange en hoge pass. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf schiet op doel. Kvalvåg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Żuraw Krzeszów 4:0

47e minuut.
Detyniecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hristolov komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf is nu in balbezit. Lissek bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf verovert de bal door een tackle van achteren. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu passt de bal in één keer door. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft een hoge lob. Tuccio springt en kopt de bal. Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huenchulaf is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Żuraw Krzeszów 5:0

59e minuut.
Matveev verovert de bal door een tackle van achteren. Matveev speelt de bal door. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Żuraw Krzeszów 6:0

63e minuut.
Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Huenchulaf rent richting de bal. Valente schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Valente naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Dương Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dương Khánh geeft een lange en hoge pass. Daar is Lissek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu met een sublieme pass. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Marcotti kopt de bal weg. Váczi is nu in balbezit. Váczi passt de bal met de wreef. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini schiet op doel. Decarolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Huenchulaf is nu in balbezit. Lissek begaat een overtreding. Huenchulaf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vlaicu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dante rent richting de bal. Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu passt de bal in één keer door. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf schiet op doel. Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szefler heeft problemen om de bal te vangen. Huenchulaf is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Riveros passt de bal zonder na te denken. Dương Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dương Khánh geeft een lange en hoge pass. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball 48%, Żuraw Krzeszów 52%.
Dragon Ball - Żuraw Krzeszów 6:0