Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flaite`s United Los Ángeles Dodgers
Matador_Toupuria Tactiek Specter
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
65.9 gemiddelde waardering 60.2
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Bäthge is nu in balbezit. Renderos Iraheta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bäthge is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bäthge neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Terzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaite`s United - Los Ángeles Dodgers 1:0

11e minuut.
Kaszczyszyn geeft een hoge lob. Bäthge bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fidor krijgt een gele kaart. Bäthge is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bäthge wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kaszczyszyn is nu in balbezit. Kaszczyszyn geeft een hoge lob. Magagnin geeft een lange en hoge pass. Khacheridi rent richting de bal. Khacheridi draait met de bal, schiet en ... Bianchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Keegan is nu in balbezit. Keegan passt de bal zonder na te denken. Bäthge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäthge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flaite`s United - Los Ángeles Dodgers 2:0

23e minuut.
Fidor rent richting de bal. Fidor geeft de bal voor. Roose is nu in balbezit. Khacheridi verovert de bal door een tackle van achteren. Khacheridi draait met de bal, schiet en ... Bianchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Pineda geeft de bal voor. Daar is Uyttersprot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obraniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obraniak krijgt een gele kaart. Uyttersprot raakt geblesseerd tijdens het duel. Uyttersprot kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bianchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

31e minuut.
Keegan is nu in balbezit. Keegan geeft een hoge lob. Renderos Iraheta rent richting de bal. Bäthge onderschept slim de pass. Bäthge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaite`s United - Los Ángeles Dodgers 3:0

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Uyttersprot stond buitenspel. Zub maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bäthge rent richting de bal. Bäthge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaite`s United - Los Ángeles Dodgers 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaite`s United 58%, Los Ángeles Dodgers 42%.
Flaite`s United - Los Ángeles Dodgers 4:0

46e minuut.
Xudayarov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Weiher de bal. Xudayarov verovert de bal door een tackle van achteren. Xudayarov met een sublieme pass. Bäthge is nu in balbezit. Bäthge schiet op doel. Terzini bokst de bal weg.

58e minuut.
Pineda passt de bal zonder na te denken. Zañartu is nu in balbezit. Xudayarov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xudayarov krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Pineda rent richting de bal. Eszterházi onderschept slim de pass. Eszterházi geeft een hoge lob. Bäthge kan de bal niet met de borst controleren. Bäthge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Zañartu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zañartu met een sublieme pass. Roose rent richting de bal. Khacheridi verovert de bal door een tackle van achteren. Khacheridi schiet op doel. Bianchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaite`s United 47%, Los Ángeles Dodgers 53%.
Flaite`s United - Los Ángeles Dodgers 4:0