Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 10:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: PEPPERSON Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
PEPPERSON limana
GangWing Tactiek tattica test
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
65.6 gemiddelde waardering 65.4
formidable Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


13e minuut.
Crabu is nu in balbezit. Crabu probeert naar een medespeler te passen. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - limana 1:0

15e minuut.
Battiato passt de bal met de wreef. Daar is Majorano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majorano passt de bal met de wreef. Pouso Alto heeft problemen om de bal te vangen. Pouso Alto schiet op doel. D`Avanzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Solano de bal onder controle te krijgen. Majorano rent richting de bal. Majorano speelt de bal door. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Condorcanqui de bal. Condorcanqui probeert naar een medespeler te passen. Orrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrason draait met de bal, schiet en ... Galande maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

24e minuut.
Tiapushkin geeft de bal voor. Battiato kopt de bal weg. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić haalt uit met een fantastische trap. Galande maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PEPPERSON - limana 1:1

25e minuut.
de Paiva Júnior verovert de bal door een tackle van achteren. de Paiva Júnior passt de bal met de wreef. Orrason is nu in balbezit. Orrason draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - limana 1:2

26e minuut.
Mancipe geeft een lange en hoge pass. Cvijić kopt de bal weg. Ricetti rent richting de bal. Orrason onderschept slim de pass. Orrason draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
de Paiva Júnior probeert naar een medespeler te passen. Tiapushkin is nu in balbezit. Tiapushkin passt de bal in één keer door. Condorcanqui rent richting de bal. Condorcanqui schiet op doel. Galande kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

44e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Majorano onderschept slim de pass. Majorano passt de bal met de wreef. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PEPPERSON - limana 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEPPERSON 54%, limana 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PEPPERSON - limana 2:2

46e minuut.
Fradelloni komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Tiapushkin rent richting de bal. Postini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mancipe. Mancipe krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Ostoja verovert de bal door een tackle van achteren. Majorano is nu in balbezit. Majorano passt de bal met de wreef. Numankadi rent richting de bal. Numankadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
de Paiva Júnior met een sublieme pass. Klungelig pakt Condorcanqui de bal. Condorcanqui probeert naar een medespeler te passen. Orrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrason schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Galande probeert naar een medespeler te passen. Pouso Alto rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oppizi zal de hoekschop nemen. Pouso Alto maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Buitenspel voor Numankadi. Goede buitenspelval van de verdediging. Boldici komt het veld opgelopen. De Irigoyen komt het veld opgelopen. Grignoli komt het veld opgelopen. Boldici neemt vlug de vrije trap. Ricetti is nu in balbezit. de Paiva Júnior schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de Paiva Júnior krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Condorcanqui geeft een hoge lob. De Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zampedri zijn tegenspeler op de grond. De Irigoyen raakt geblesseerd tijdens het duel. de Paiva Júnior wilt de vrije trap nemen. Galande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orrason rent richting de bal. Orrason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - limana 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEPPERSON 50%, limana 50%.
PEPPERSON - limana 2:3