Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Wolfheart Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1876
Wolfheart West Pomeranian
blackie1 Tactiek VA1
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 12
7 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 46.6
redelijk Schieten goed
zwak Passen matig
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Misić verovert de bal door een tackle van achteren. Brettschneider legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Misić raakt geblesseerd tijdens het duel. Guzina kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Orczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolfheart - West Pomeranian 0:1

28e minuut.
Tănăsescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jong komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Shukatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić speelt de bal door. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Birt de bal. Birt geeft de bal voor. Barry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gabso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolfheart 69%, West Pomeranian 31%.
Wolfheart - West Pomeranian 0:1

46e minuut.
Silber komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kłopot met een snelle inworp. Leggeri speelt de bal door. Vindenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindenes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wolfheart - West Pomeranian 1:1

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Piróg de bal onder controle te krijgen. Guzina rent richting de bal. Piróg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piróg krijgt een gele kaart. Guzina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guzina met een snel genomen vrije trap. Avelar is nu in balbezit. Avelar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Brettschneider geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misić met een snelle inworp. Fränkel rent richting de bal. Fränkel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Misić bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić geeft de bal voor. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabso verovert de bal door een tackle van achteren. Gabso haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolfheart 61%, West Pomeranian 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wolfheart - West Pomeranian 1:1