Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PEPPERSON FC SZWEDEROWO
Threesome DIV Tactiek buh
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
65.1 gemiddelde waardering 70.8
excellent Schieten incredible
very good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Fabicki rent richting de bal. Oppizi onderschept slim de pass. Oppizi geeft een hoge lob. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Majorano met de inworp. Della Monica speelt de bal door. Battiato rent richting de bal. Aleksander onderschept slim de pass. Aleksander draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Oppizi rent richting de bal. Postini is nu in balbezit. Postini probeert naar een medespeler te passen. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto draait met de bal, schiet en ... Ankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Aleksander bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz rent richting de bal. Zampedri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kvasz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aleksander legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - FC SZWEDEROWO 0:1

27e minuut.
Choiński met een snelle inworp. Battiato is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kostka. Kostka krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Majorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński onderschept slim de pass. Choiński met een sublieme pass. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - FC SZWEDEROWO 0:2

31e minuut.
Postini is nu in balbezit. Gierowski onderschept slim de pass. Gierowski passt de bal in één keer door. Aleksander rent richting de bal. Aleksander draait met de bal, schiet en ... Galande bokst de bal weg.

39e minuut.
Della Monica met de inworp. Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński geeft een hoge lob. Aleksander maakt een snoekduik en kopt de bal. Galande bokst de bal weg. Kvasz rent richting de bal. Kvasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - FC SZWEDEROWO 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEPPERSON 61%, FC SZWEDEROWO 39%.
PEPPERSON - FC SZWEDEROWO 0:3

48e minuut.
Daar is Fabicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oppizi rent richting de bal. Poruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppizi verovert de bal door een tackle van achteren. Oppizi draait met de bal, schiet en ... Ankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Poruba geeft de bal voor. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz passt de bal in één keer door. Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka haalt uit met een fantastische trap. Galande kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Kvasz is nu in balbezit. Zampedri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kvasz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aleksander legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Galande probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - FC SZWEDEROWO 0:4

60e minuut.
Choiński probeert naar een medespeler te passen. Kvasz rent richting de bal. Kvasz met een sublieme pass. Aleksander rent richting de bal. Aleksander schiet op doel. Galande bokst de bal weg.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Crabu de bal onder controle te krijgen. Kvasz rent richting de bal. Kvasz met een sublieme pass. Aleksander is nu in balbezit. Aleksander schiet op doel. Galande kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budzyński komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Crabu passt de bal in één keer door. Choiński probeert naar een medespeler te passen. Budzyński is nu in balbezit. Budzyński schiet op doel. Galande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - FC SZWEDEROWO 0:5

82e minuut.
Aleksander probeert naar een medespeler te passen. Budzyński heeft problemen om de bal te vangen. Zampedri is nu in balbezit. Budzyński onderschept slim de pass. Budzyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aleksander controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chiva komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Sini geeft een hoge lob. Choiński kopt de bal weg. Zampedri bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński onderschept slim de pass. Budzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradelloni begaat een overtreding. Chiva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Budzyński komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - FC SZWEDEROWO 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEPPERSON 60%, FC SZWEDEROWO 40%.
PEPPERSON - FC SZWEDEROWO 0:6