Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Eulach Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1963
FC Eulach FC Gurtenwald
V1 Tactiek Fluegel
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
41.7 gemiddelde waardering 36.5
good Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande geeft de bal voor. Dürst maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Vitti onderschept slim de pass. Vitti geeft een lange en hoge pass. Daar is Rettore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honegger rent richting de bal. Honegger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bosnyák geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rezzonico met de inworp. Dürst is nu in balbezit. Dürst draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sauser onderschept slim de pass. Sauser probeert naar een medespeler te passen. Vitti rent richting de bal. Vitti geeft de bal voor. Honegger springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kaiser geeft een lange en hoge pass. Inworp. Parreira met de inworp. Gryglak heeft problemen om de bal te vangen. Gryglak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sauser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande maakt een afschuwelijke overtreding. Casagrande krijgt een gele kaart. Parreira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gryglak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Honegger springt en kopt de bal. Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - FC Gurtenwald 0:1

28e minuut.
Izzo met een snelle inworp. Rezzonico met een sublieme pass. Dürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Izzo passt de bal met de wreef. Brodbeck is nu in balbezit. Oehrli rent richting de bal. Brodbeck onderschept slim de pass. Brodbeck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande passt de bal zonder na te denken. Daar is Vitti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambühl rent richting de bal. Ambühl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eulach 43%, FC Gurtenwald 57%.
FC Eulach - FC Gurtenwald 0:1

53e minuut.
Oehrli passt de bal met de wreef. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Eiger de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Inworp. Izzo met een snelle inworp. Parreira met een sublieme pass. Honegger rent richting de bal. Honegger haalt uit met een fantastische trap. Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Giudici bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezzonico onderschept slim de pass. Rezzonico passt de bal in één keer door. Dürst rent richting de bal. Dürst schiet op doel. Aelpler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sauser probeert de bal met de borst te controleren. Ambühl rent richting de bal. Sauser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ambühl raakt geblesseerd tijdens het duel. Steinegger legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Aelpler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Oehrli passt de bal in één keer door. Daar is Steinegger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinegger passt de bal met de wreef. Ambühl rent richting de bal. Ambühl geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eulach 41%, FC Gurtenwald 59%.
FC Eulach - FC Gurtenwald 0:1