Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarık İnsaat SK Async Futuriest
5 2 3 forvet Tactiek NewTCV3Up
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
18 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
75.7 gemiddelde waardering 70.5
brilliant Schieten formidable
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Tolkar is nu in balbezit. Narenti verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tüzün. Tüzün krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Narenti is nu in balbezit. Narenti geeft een hoge lob. Crivelli probeert de bal met de borst te controleren. Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnsson haalt uit met een fantastische trap. Kelleci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kandilli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 0:1

14e minuut.
Tüzün met een sublieme pass. Tolkar is nu in balbezit. Tüzün geeft een lange en hoge pass. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Tanrıöver is nu in balbezit. Tanrıöver met een sublieme pass. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 1:1

19e minuut.
Klungelig pakt Strakhov de bal. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün passt de bal zonder na te denken. Hamid rent richting de bal. Hamid draait met de bal, schiet en ... Guardia bokst de bal weg. Tanrıöver rent richting de bal. Hamid rent richting de bal. Hamid draait met de bal, schiet en ... Guardia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 2:1

23e minuut.
Kandilli geeft de bal voor. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan passt de bal met de wreef. Hamid rent richting de bal. Hamid schiet op doel. Guardia bokst de bal weg.

28e minuut.
Kandilli met een sublieme pass. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün passt de bal met de wreef. Hamid is nu in balbezit. Hamid schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Onstad speelt de bal door. Narenti is nu in balbezit. Narenti passt de bal met de wreef. Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Barylewski heeft problemen om de bal te vangen. Çopan rent richting de bal. Çopan passt de bal met de wreef. Hamid is nu in balbezit. Hamid haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tanrıöver is nu in balbezit. Tanrıöver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 3:1

41e minuut.
Lehmann is nu in balbezit. Lehmann passt de bal met de wreef. Narenti rent richting de bal. Narenti geeft de bal voor. Johnsson krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Onstad met een sublieme pass. Narenti rent richting de bal. Narenti geeft een lange en hoge pass. Johnsson krijgt zijn hoofd ertegen. Kelleci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 51%, Async Futuriest 49%.
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 3:1

51e minuut.
Hamid rent richting de bal. Hamid speelt de bal door. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 4:1

56e minuut.
Daar is Tolkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narenti rent richting de bal. Tolkar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Tolkar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tolkar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

61e minuut.
Kandilli is nu in balbezit. Kandilli geeft een hoge lob. Hamid kopt de bal weg. Çopan is nu in balbezit. Çopan schiet op doel. Guardia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tüzün zal de hoekschop nemen. Tanrıöver maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Crivelli passt de bal in één keer door. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid passt de bal in één keer door. Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 5:1

66e minuut.
Jurkson met een sublieme pass. Narenti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özeren. Narenti raakt geblesseerd tijdens het duel. Onstad komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Özerdinç onderschept slim de pass. Özerdinç geeft de bal voor. Hamid rent richting de bal. Hamid geeft een hoge lob. Tanrıöver is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Crivelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Çopan krijgt zijn hoofd ertegen. Guardia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 6:1

82e minuut.
Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hamid raakt geblesseerd tijdens het duel. Çopan neemt de penalty, wat een uithaal! Guardia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 7:1

84e minuut.
Jurkson controleert de bal met de borst. Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver passt de bal in één keer door. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan draait met de bal, schiet en ... Guardia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hamid rent richting de bal. Hamid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 8:1

88e minuut.
Onstad passt de bal zonder na te denken. Narenti rent richting de bal. Narenti geeft een hoge lob. Daar is Johnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 52%, Async Futuriest 48%.
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 8:1