Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarık İnsaat SK Async Futuriest
5212 kanat Tactiek 5212_NEW_NEW
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
76.3 gemiddelde waardering 71.3
brilliant Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


1e minuut.
Kandilli rent richting de bal. Kandilli geeft een hoge lob. Hamid is nu in balbezit. Hamid schiet op doel. Guardia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 1:0

3e minuut.
Crivelli onderschept slim de pass. Crivelli passt de bal zonder na te denken. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 2:0

12e minuut.
Tolkar speelt de bal door. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün passt de bal in één keer door. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Zrywacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrywacz speelt de bal door. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün geeft een lange en hoge pass. Çopan springt en kopt de bal. Guardia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Tüzün geeft een lange en hoge pass. Jurkson probeert naar een medespeler te passen. Narenti is nu in balbezit. Narenti geeft de bal voor. Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 2:1

26e minuut.
Crivelli is nu in balbezit. Crivelli passt de bal in één keer door. Tüzün rent richting de bal. Tüzün geeft de bal voor. Hamid krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Narenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Narenti passt de bal met de wreef. Onstad is nu in balbezit. Onstad geeft een hoge lob. Johnsson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Tüzün geeft de bal voor. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnott bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid verovert de bal door een tackle van achteren. Hamid haalt uit met een fantastische trap. Guardia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Johnsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crivelli. Johnsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Barylewski met een snel genomen vrije trap. Johnsson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 42%, Async Futuriest 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 2:2

51e minuut.
Tolkar met een sublieme pass. Hamid rent richting de bal. Hamid passt de bal in één keer door. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Guardia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Jurkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkson geeft de bal voor. Inworp. Zrywacz met de inworp. Crivelli geeft een lange en hoge pass. Guardia bokst de bal weg.

60e minuut.
Hamid is nu in balbezit. Hamid probeert naar een medespeler te passen. Tüzün rent richting de bal. Tüzün geeft een hoge lob. Hamid krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tanrıöver komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Onstad met een sublieme pass. Karakoyunlu onderschept slim de pass. Narenti rent richting de bal. Narenti geeft een lange en hoge pass. Johnsson krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kiepski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barylewski is nu in balbezit. Barylewski speelt de bal door. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan draait met de bal, schiet en ... Guardia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Tolkar met een sublieme pass. Tüzün rent richting de bal. Tüzün passt de bal in één keer door. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tüzün rent richting de bal. Tüzün met een sublieme pass. Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arnott de bal onder controle te krijgen. Guardia bokst de bal weg.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Karakoyunlu de bal onder controle te krijgen. Narenti is nu in balbezit. Narenti met een sublieme pass. Johnsson is nu in balbezit. Johnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 2:3

84e minuut.
Tüzün met een sublieme pass. Tolkar speelt de bal door. Tanrıöver rent richting de bal. Çopan rent richting de bal. Çopan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Onstad kopt de bal weg. Narenti is nu in balbezit. Narenti geeft een hoge lob. Johnsson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 49%, Async Futuriest 51%.
Tarık İnsaat SK - Async Futuriest 2:4