Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Razer Los Ángeles Dodgers
Poopy 4 Tactiek Specter
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
67.8 gemiddelde waardering 40
uitmuntend Schieten matig
formidabel Passen redelijk
formidabel Verdedigen solide


1e minuut.
Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Okienko kan de bal niet met de borst controleren. Okienko draait met de bal, schiet en ... Mesman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Razer - Los Ángeles Dodgers 1:0

7e minuut.
Pokora speelt de bal door. Okienko is nu in balbezit. Okienko passt de bal in één keer door. Misis rent richting de bal. Misis draait met de bal, schiet en ... Mesman bokst de bal weg. Misis is nu in balbezit. Misis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Razer - Los Ángeles Dodgers 2:0

10e minuut.
Paauwe speelt de bal door. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora passt de bal in één keer door. Okienko rent richting de bal. Okienko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Pokora is nu in balbezit. Pokora geeft de bal voor. Misis kopt de bal weg. Okienko is nu in balbezit. Okienko schiet op doel. Mesman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mesman probeert naar een medespeler te passen. Paauwe kopt de bal weg. Okienko rent richting de bal. Okienko draait met de bal, schiet en ... Mesman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Akseki verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muskietorz neemt de hoekschop. Okienko is nu in balbezit. Okienko schiet op doel. Mesman bokst de bal weg. Okienko is nu in balbezit. Okienko geeft een hoge lob. Mesman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Misis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Razer - Los Ángeles Dodgers 3:0

35e minuut.
Muskietorz onderschept slim de pass. Muskietorz geeft de bal voor. Okienko kopt de bal weg. Misis bereikt de bal nog maar net als eerste. Misis draait met de bal, schiet en ... Mesman bokst de bal weg.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Misis stond buitenspel. Kubů neemt vlug de vrije trap. Valenzuela geeft de bal voor. Okienko is nu in balbezit. Okienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Razer - Los Ángeles Dodgers 4:0

41e minuut.
Uzunyol passt de bal met de wreef. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Renderos Iraheta heeft problemen om de bal te vangen. Okienko onderschept slim de pass. Okienko schiet op doel. Mesman bokst de bal weg.

43e minuut.
Paauwe rent richting de bal. Paauwe geeft een lange en hoge pass. Okienko rent richting de bal. Okienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Razer - Los Ángeles Dodgers 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Razer 25%, Los Ángeles Dodgers 75%.
Team Razer - Los Ángeles Dodgers 5:0

46e minuut.
Ciauşoiu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Potocki speelt de bal door. Paauwe rent richting de bal. Paauwe passt de bal in één keer door. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Kubů bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubů is nu in balbezit. Okienko verovert de bal door een tackle van achteren. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Mesman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Taşgın geeft een hoge lob. Muskietorz is nu in balbezit. Muskietorz geeft de bal voor. Ciauşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Mesman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Razer - Los Ángeles Dodgers 6:0

57e minuut.
Okienko rent richting de bal. Renderos Iraheta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okienko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Okienko neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Razer - Los Ángeles Dodgers 7:0

58e minuut.
Muskietorz passt de bal zonder na te denken. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu passt de bal in één keer door. Okienko rent richting de bal. Okienko schiet op doel. Mesman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pokora onderschept slim de pass. Pokora passt de bal zonder na te denken. Okienko is nu in balbezit. Okienko draait met de bal, schiet en ... Mesman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Paauwe rent richting de bal. Paauwe passt de bal zonder na te denken. Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap. Mesman probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Okienko heeft problemen om de bal te vangen. Okienko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Razer - Los Ángeles Dodgers 8:0

65e minuut.
Paauwe speelt de bal door. Uzunyol geeft een lange en hoge pass. Okienko rent richting de bal. Okienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Razer - Los Ángeles Dodgers 9:0

70e minuut.
Veropoulos geeft een hoge lob. Paauwe kopt de bal weg. Okienko is nu in balbezit. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okienko rent richting de bal. Okienko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Razer - Los Ángeles Dodgers 10:0

76e minuut.
Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskietorz verovert de bal door een tackle van achteren. Muskietorz passt de bal in één keer door. Okienko is nu in balbezit. Okienko schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Kubů kopt de bal weg. Paauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paauwe geeft een hoge lob. Okienko is nu in balbezit. Okienko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Razer - Los Ángeles Dodgers 11:0

80e minuut.
Paauwe probeert naar een medespeler te passen. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora passt de bal in één keer door. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Razer - Los Ángeles Dodgers 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Razer 26%, Los Ángeles Dodgers 74%.
Team Razer - Los Ángeles Dodgers 12:0