Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 09:00
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Swiss Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
Swiss Dream Theater F.C
Bunker5 Tactiek SWISS
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
69.1 gemiddelde waardering 69.5
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Tomasson controleert de bal met de borst. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomasson. Potrzebny raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

4e minuut.
Jańczak rent richting de bal. Ţugurlan onderschept slim de pass. Ţugurlan speelt de bal door. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Jańczak heeft problemen om de bal te vangen. Jańczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sena de bal. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Szura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Jańczak rent richting de bal. Jańczak geeft een hoge lob. Queirós kan de bal niet met de borst controleren. Stencel is nu in balbezit. Stencel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós onderschept slim de pass. Queirós probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Campos bokst de bal weg. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Dream Theater F.C 1:0

22e minuut.
Alpler met de inworp. Jańczak met een sublieme pass. Alpler rent richting de bal. Alpler geeft een hoge lob. Pęcak krijgt zijn hoofd ertegen. Szura bokst de bal weg.

23e minuut.
Yutkun geeft de bal voor. Ponte kopt de bal weg. Jańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczak geeft de bal voor. Pęcak springt en kopt de bal. Szura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Gail is nu in balbezit. Gail geeft de bal voor. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Campos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Dream Theater F.C 2:0

26e minuut.
Motyliński geeft een hoge lob. Berezowski rent richting de bal. Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny schiet op doel. Campos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyliński onderschept slim de pass. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Szura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Dream Theater F.C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 48%, Dream Theater F.C 52%.
Swiss - Dream Theater F.C 2:1

53e minuut.
Tomasson met een snelle inworp. Jańczak probeert naar een medespeler te passen. Stencel is nu in balbezit. Fajth is nu in balbezit. Fajth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fajth rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Swiss - Dream Theater F.C 2:2

85e minuut.
Jańczak passt de bal met de wreef. Fajth is nu in balbezit. Billström begaat een overtreding. Billström krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 43%, Dream Theater F.C 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Swiss - Dream Theater F.C 2:2