Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zonguldakspor fc Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 25
Zonguldakspor fc Hancer Sk.
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tuğsuz kopt de bal weg. Çamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamlı probeert naar een medespeler te passen. Ataer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dertsiz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yumak met een snelle inworp. Zonguldaklıoğlu is nu in balbezit. Zonguldaklıoğlu schiet op doel. Parlatan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ökkeşoğlu trapt de bal weg van het doel. Zonguldaklıoğlu kopt de bal weg. Dertsiz heeft problemen om de bal te vangen. Demircioğlu rent richting de bal. Demircioğlu haalt uit met een fantastische trap. Parlatan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zonguldakspor fc - Hancer Sk. 1:0

11e minuut.
Şenses speelt de bal door. Çamlı is nu in balbezit. Çamlı passt de bal met de wreef. Ataer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Şenses probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Üçüncü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçüncü geeft een lange en hoge pass. Köroğlu is nu in balbezit. Köroğlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tuğsuz rent richting de bal. Beşerler begaat een overtreding. Tuğsuz raakt geblesseerd tijdens het duel. Aşık zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Köksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Köroğlu onderschept slim de pass. Köroğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Çamlı passt de bal in één keer door. Şenses rent richting de bal. Şenses speelt de bal door. Ataer is nu in balbezit. Ataer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zonguldakspor fc - Hancer Sk. 1:1

30e minuut.
Beşerler kopt de bal weg. Demircioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Efe onderschept slim de pass. Zonguldaklıoğlu is nu in balbezit. Zonguldaklıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Demircioğlu met een sublieme pass. Zonguldaklıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenses verovert de bal door een tackle van achteren. Demircioğlu rent richting de bal. Demircioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zonguldakspor fc - Hancer Sk. 2:1

38e minuut.
Zonguldaklıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şenses tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zonguldaklıoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Samandağ met een snel genomen vrije trap. Keloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Zonguldaklıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonguldaklıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Parlatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Inworp. Yumak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Köroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonguldaklıoğlu onderschept slim de pass. Zonguldaklıoğlu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Köksoy geeft een hoge lob. Üçüncü heeft problemen om de bal te vangen. Tuğsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğsuz geeft de bal voor. Ataer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zonguldakspor fc 48%, Hancer Sk. 52%.
Zonguldakspor fc - Hancer Sk. 2:1

54e minuut.
Yumak onderschept slim de pass. Yumak passt de bal in één keer door. Sorkun rent richting de bal. Demircioğlu is nu in balbezit. Demircioğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Beşerler bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşerler geeft een hoge lob. Daar is Keloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demircioğlu is nu in balbezit. Demircioğlu draait met de bal, schiet en ... Parlatan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu geeft een hoge lob. Beşerler met een sublieme pass. Demircioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Demircioğlu draait met de bal, schiet en ... Parlatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Aşık kopt de bal weg. Üçüncü is nu in balbezit. Üçüncü geeft een hoge lob. Sorkun rent richting de bal. Sorkun geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zonguldakspor fc 33%, Hancer Sk. 67%.
Zonguldakspor fc - Hancer Sk. 2:1