Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Waryniol City Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3735
Waryniol City Wisła Trzy
4at2 Tactiek irek
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.5 gemiddelde waardering 46.8
average Schieten solid
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


7e minuut.
Doeltrap. Koc trapt de bal weg. Kozik kopt de bal weg. Barucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Doeltrap. Koc trapt de bal weg van het doel. Kofin kopt de bal weg. Susavila rent richting de bal. Susavila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Duffield is nu in balbezit. Gołysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield verovert de bal door een tackle van achteren. Kozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Milanowski de bal. Milanowski passt de bal met de wreef. Barucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco schiet op doel. Kiszka probeert de bal aan de voet te houden. Koc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Wisła Trzy 0:1

14e minuut.
Barucco speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Milanowski de bal onder controle te krijgen. Baldvinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Susavila verovert de bal door een tackle van achteren. Susavila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sygiet is nu in balbezit. Sygiet passt de bal in één keer door. Susavila rent richting de bal. Susavila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waryniol City - Wisła Trzy 1:1

21e minuut.
Kozik kopt de bal weg. Klungelig pakt Kiszka de bal. Barucco rent richting de bal. Barucco draait met de bal, schiet en ... Koc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Filipowski rent richting de bal. Marczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Marczuk passt de bal in één keer door. Duffield rent richting de bal. Duffield haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Wisła Trzy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waryniol City 69%, Wisła Trzy 31%.
Waryniol City - Wisła Trzy 1:2

50e minuut.
Milanowski is nu in balbezit. Milanowski passt de bal in één keer door. Monferrino met een sublieme pass. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Inworp. Vegas met de inworp. Gołysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield verovert de bal door een tackle van achteren. Duffield geeft een hoge lob. Koc bokst de bal weg.

54e minuut.
Sak is nu in balbezit. Kozik onderschept slim de pass. Kozik passt de bal in één keer door. Barucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco verovert de bal door een tackle van achteren. Barucco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Wisła Trzy 1:3

57e minuut.
Duffield rent richting de bal. Duffield speelt de bal door. Kozik met een sublieme pass. Barucco rent richting de bal. Barucco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Wisła Trzy 1:4

62e minuut.
Monferrino probeert de bal aan de voet te houden. Łuszczyca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk geeft de bal voor. Monferrino geeft een lange en hoge pass. Koc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Filipowski geeft de bal voor. Inworp. Monferrino met een snelle inworp. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Duffield verovert de bal door een tackle van achteren. Marczuk rent richting de bal. Marczuk probeert naar een medespeler te passen. Barucco is nu in balbezit. Barucco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Monferrino kopt de bal weg. Daar is Kofin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozik geeft een lange en hoge pass. Barucco rent richting de bal. Barucco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Wisła Trzy 1:5

80e minuut.
Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk passt de bal met de wreef. Barucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco haalt uit met een fantastische trap. Koc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Wisła Trzy 1:6

85e minuut.
Baldvinsson speelt de bal door. Monferrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Monferrino passt de bal in één keer door. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Koc trapt de bal weg van het doel. Kozik kopt de bal weg. Klungelig pakt Barucco de bal. Barucco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Wisła Trzy 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waryniol City 76%, Wisła Trzy 24%.
Waryniol City - Wisła Trzy 1:7