Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: CİNDERE FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1247
CİNDERE FC Yelloweagles
Attack Tactiek 4-4-2
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 38.3
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zwak
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Tüzel speelt de bal door. Alburç is nu in balbezit. Alburç met een sublieme pass. Burkan is nu in balbezit. Burkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Nizam onderschept slim de pass. Nizam geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dinçtürk de bal. Burkan rent richting de bal. Burkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç onderschept slim de pass. Burkan rent richting de bal. Burkan schiet op doel. Toprakçı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CİNDERE FC - Yelloweagles 0:1

22e minuut.
Burkan geeft een lange en hoge pass. Tüzel is nu in balbezit. Tüzel met een sublieme pass. Alburç rent richting de bal. Alburç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is İğdeci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tüzel neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alburç rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CİNDERE FC - Yelloweagles 0:2

28e minuut.
Tüzel is nu in balbezit. Tüzel probeert naar een medespeler te passen. Alburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç draait met de bal, schiet en ... Toprakçı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CİNDERE FC - Yelloweagles 0:3

30e minuut.
Dinçtürk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çakı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandıkçıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Sandıkçıoğlu passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burkan is nu in balbezit. Toprakçı speelt de bal door. Tüzel kopt de bal weg. Alburç is nu in balbezit. Alburç haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Metal rent richting de bal. Metal geeft een hoge lob. Tuğalp probeert de bal aan de voet te houden. Alburç rent richting de bal. Alburç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Alburç is nu in balbezit. Alburç passt de bal in één keer door. Burkan is nu in balbezit. Burkan draait met de bal, schiet en ... Toprakçı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CİNDERE FC - Yelloweagles 0:4

39e minuut.
Tüzel passt de bal in één keer door. Burkan is nu in balbezit. Pakbaz rent richting de bal. Burkan verovert de bal door een tackle van achteren. Burkan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CİNDERE FC - Yelloweagles 0:5

41e minuut.
Metal rent richting de bal. Metal passt de bal zonder na te denken. Daar is Alburç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alburç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CİNDERE FC - Yelloweagles 0:6

43e minuut.
Tüzel geeft de bal voor. Çakı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çakı probeert naar een medespeler te passen. Burkan is nu in balbezit. Burkan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CİNDERE FC 79%, Yelloweagles 21%.
CİNDERE FC - Yelloweagles 0:6

50e minuut.
Klungelig pakt İğdeci de bal. Alburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç passt de bal met de wreef. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Büyükburç rent richting de bal. Nizam onderschept slim de pass. Nizam probeert naar een medespeler te passen. Alburç is nu in balbezit. Alburç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CİNDERE FC - Yelloweagles 0:7

67e minuut.
Düzceliler verovert de bal door een tackle van achteren. Düzceliler geeft de bal voor. Tüzel kopt de bal weg. Alburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Metal met de inworp. Tüzel speelt de bal door. Metal rent richting de bal. Metal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Çetin is nu in balbezit. Nizam onderschept slim de pass. Tüzel probeert naar een medespeler te passen. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CİNDERE FC - Yelloweagles 0:8

75e minuut.
Nizam rent richting de bal. Nizam geeft een lange en hoge pass. Tüzel probeert naar een medespeler te passen. Alburç rent richting de bal. Alburç haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Yedi probeert naar een medespeler te passen. Çakı heeft problemen om de bal te vangen. Çakı passt de bal met de wreef. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CİNDERE FC - Yelloweagles 0:9

82e minuut.
Çakı verovert de bal door een tackle van achteren. Çakı geeft de bal voor. Burkan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alburç de bal. Alburç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CİNDERE FC - Yelloweagles 0:10

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çakı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandıkçıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CİNDERE FC 74%, Yelloweagles 26%.
CİNDERE FC - Yelloweagles 0:10