Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamantes Locos Torb
STRAKONICE Tactiek PRv1
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
69.8 gemiddelde waardering 70.6
outstanding Schieten excellent
excellent Passen incredible
incredible Verdedigen outstanding


10e minuut.
Čtvrtníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucidi verovert de bal door een tackle van achteren. Iuresean rent richting de bal. Iuresean geeft de bal voor. Fresán is nu in balbezit. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fresán rent richting de bal. Fresán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Fasolka onderschept slim de pass. Fasolka speelt de bal door. Morisod rent richting de bal. Quondamangelomaria verovert de bal door een tackle van achteren. Quondamangelomaria geeft een lange en hoge pass. Peña bokst de bal weg.

13e minuut.
Palim is nu in balbezit. Lucidi onderschept slim de pass. Lucidi met een sublieme pass. Fresán is nu in balbezit. Fresán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Gladysz passt de bal in één keer door. Palim bereikt de bal nog maar net als eerste. Palim geeft een lange en hoge pass. Hannula rent richting de bal. Hannula schiet op doel. Nonato bokst de bal weg.

21e minuut.
Lucidi onderschept slim de pass. Čtvrtníček met een sublieme pass. Morisod is nu in balbezit. Morisod haalt uit met een fantastische trap. Nonato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fasolka probeert naar een medespeler te passen. Palim bereikt de bal nog maar net als eerste. Palim geeft de bal voor. Hannula is nu in balbezit. Hannula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans geeft een hoge lob. Mirchev kopt de bal weg. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 59%, Torb 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diamantes Locos - Torb 0:0

46e minuut.
Rzeszutko komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Morisod speelt de bal door. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hannula raakt geblesseerd tijdens het duel. Čtvrtníček neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Palim met een sublieme pass. Klungelig pakt Hannula de bal. Karatzoglou begaat een overtreding. Karatzoglou krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Palim met de inworp. Čtvrtníček speelt de bal door. Fasolka speelt de bal door. Morisod geeft de bal voor. Čtvrtníček is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Quondamangelomaria geeft een lange en hoge pass. Paoloni rent richting de bal. Paoloni probeert naar een medespeler te passen. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresán schiet op doel. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Peña met een sublieme pass. Morisod kopt de bal weg. Klungelig pakt Hannula de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Nonato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Torb 0:1

70e minuut.
Rzeszutko is nu in balbezit. Karatzoglou rent richting de bal. Karatzoglou passt de bal zonder na te denken. Fresán is nu in balbezit. Fresán schiet op doel. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Rzeszutko geeft een hoge lob. Fresán heeft problemen om de bal te vangen. Fresán schiet op doel. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen. Quang Vũ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

81e minuut.
Friob probeert naar een medespeler te passen. Čtvrtníček met een sublieme pass. Hannula is nu in balbezit. Hannula schiet op doel. Nonato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Torb 0:2

86e minuut.
Wieża probeert naar een medespeler te passen. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia speelt de bal door. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 62%, Torb 38%.
Diamantes Locos - Torb 0:2