Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: BCats Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Alliance Aguardientosos FC
sos Tactiek BLUE
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 61.6
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ropa neemt de hoekschop. Coca onderschept slim de pass. Eeken controleert de bal met de borst. Eeken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Spurna is nu in balbezit. Cuba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hambou. Hambou krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Cuba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carrario zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pézinhos kopt de bal weg. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Szymczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Ropa geeft een hoge lob. Pazurek kopt de bal weg. Klungelig pakt Carrario de bal. Villoresi is nu in balbezit. Villoresi schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Daar is Miski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrario probeert naar een medespeler te passen. Spurna rent richting de bal. Spurna geeft een lange en hoge pass. Serrano maakt een snoekduik en kopt de bal. Szymczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Tejeda kan de bal niet met de borst controleren. Ropa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ropa de bal. Ropa geeft de bal voor. Pazurek springt en kopt de bal. Salkımsaçak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance 56%, Aguardientosos FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alliance - Aguardientosos FC 0:0

55e minuut.
Pazurek krijgt zijn hoofd ertegen. Coca probeert de bal met de borst te controleren. Eeken rent richting de bal. Eeken schiet op doel. Salkımsaçak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance - Aguardientosos FC 1:0

57e minuut.
Casañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casañas geeft de bal voor. Cuba rent richting de bal. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Szymczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hambou rent richting de bal. Hambou geeft een hoge lob. Daar is Casañas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eeken is nu in balbezit. Eeken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance - Aguardientosos FC 2:0

68e minuut.
Mosca heeft problemen om de bal te vangen. Spurna is nu in balbezit. Spurna passt de bal in één keer door. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba draait met de bal, schiet en ... Szymczyk bokst de bal weg.

69e minuut.
Mosca verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spurna zal de hoekschop nemen. Cuba krijgt zijn hoofd ertegen. Szymczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Carrario is nu in balbezit. Prado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carrario is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cuba neemt zijn aanloop. Szymczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance - Aguardientosos FC 2:1

89e minuut.
Coca neemt vlug de vrije trap. Makitan rent richting de bal. Serrano begaat een overtreding. Serrano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance 65%, Aguardientosos FC 35%.
Alliance - Aguardientosos FC 2:1