Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Santiago Bernabeu
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 823
CF Real Borsa FC Adonis
LIGA3 Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
53.5 gemiddelde waardering 45.9
very good Schieten very good
good Passen adequate
very good Verdedigen very good


17e minuut.
Payer onderschept slim de pass. Payer geeft de bal voor. Inworp. Osiński met de inworp. Albarracín geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Payer rent richting de bal. Payer geeft de bal voor. Inworp. Nowiński met een snelle inworp. Albarracín geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Buitenspel voor Anh Tài. Goede buitenspelval van de verdediging. Bailey neemt vlug de vrije trap. Wlazłowicz kopt de bal weg. Balogh rent richting de bal. Balogh draait met de bal, schiet en ... Jędras bokst de bal weg.

28e minuut.
Simjak is nu in balbezit. Simjak geeft een lange en hoge pass. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh schiet op doel. Jędras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kapala de bal. Bretones is nu in balbezit. Bretones haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Bailey probeert naar een medespeler te passen. Simjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Simjak speelt de bal door. Bretones is nu in balbezit. Bretones haalt uit met een fantastische trap. Jędras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bourreau. Bourreau krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Osiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Osiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kapala controleert de bal met de borst. Balogh speelt de bal door. Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz haalt uit met een fantastische trap. Jędras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Borsa 42%, FC Adonis 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Real Borsa - FC Adonis 0:0

48e minuut.
Anh Tài passt de bal met de wreef. Langr bereikt de bal nog maar net als eerste. Langr passt de bal zonder na te denken. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu schiet op doel. Railić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Bretones heeft problemen om de bal te vangen. Simjak rent richting de bal. Simjak speelt de bal door. Balogh is nu in balbezit. Balogh draait met de bal, schiet en ... Jędras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Osiński verovert de bal door een tackle van achteren. Nowiński rent richting de bal. Nowiński speelt de bal door. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dinescu heeft problemen om de bal te vangen. Bourreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - FC Adonis 0:1

78e minuut.
Osiński is nu in balbezit. Osiński passt de bal zonder na te denken. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín geeft de bal voor. Bretones springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bătrânu passt de bal zonder na te denken. Albarracín heeft problemen om de bal te vangen. Albarracín probeert naar een medespeler te passen. Balogh is nu in balbezit. Balogh haalt uit met een fantastische trap. Jędras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Borsa 35%, FC Adonis 65%.
CF Real Borsa - FC Adonis 0:1