Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Sokołów Podlaski TKS Tomasovia
343 Tactiek N++
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.2 gemiddelde waardering 34.6
uitmuntend Schieten slecht
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Lucaciu is nu in balbezit. Svorcan is nu in balbezit. Svorcan passt de bal met de wreef. Relvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Relvas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Badarică geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bychowiec met een snelle inworp. Gheţea geeft een hoge lob. Leś krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gheţea speelt de bal door. Kania rent richting de bal. Rivo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivo krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanstrup onderschept slim de pass. Klanstrup probeert naar een medespeler te passen. Relvas rent richting de bal. Relvas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gheţea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hřebejk met de inworp. Lucaciu heeft problemen om de bal te vangen. Lucaciu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Relvas passt de bal zonder na te denken. Osváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Osváth passt de bal in één keer door. Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Coşerea kopt de bal weg. Klanstrup rent richting de bal. Klanstrup passt de bal in één keer door. Relvas rent richting de bal. Relvas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Daar is Hřebejk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bychowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bychowiec speelt de bal door. Lucaciu rent richting de bal. Lucaciu haalt uit met een fantastische trap. Fabicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Sokołów Podlaski 38%, TKS Tomasovia 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus Sokołów Podlaski - TKS Tomasovia 0:0

47e minuut.
Badarică geeft een hoge lob. Klanstrup is nu in balbezit. Klanstrup speelt de bal door. Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu haalt uit met een fantastische trap. Fabicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Szynalewski speelt de bal door. Osváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Osváth passt de bal zonder na te denken. Svorcan is nu in balbezit. Svorcan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Relvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninger is nu in balbezit. Svorcan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Svorcan krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Daar is Klanstrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandziejewicz is nu in balbezit. Mandziejewicz probeert naar een medespeler te passen. Bychowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bychowiec geeft de bal voor. Kusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Svorcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu rent richting de bal. Daar is Svorcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucaciu is nu in balbezit. Lucaciu draait met de bal, schiet en ... Fabicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Relvas is nu in balbezit. Relvas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Sokołów Podlaski - TKS Tomasovia 1:0

87e minuut.
Svorcan rent richting de bal. Karvar rent richting de bal. Svorcan onderschept slim de pass. Svorcan geeft een hoge lob. Relvas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Sokołów Podlaski 45%, TKS Tomasovia 55%.
Juventus Sokołów Podlaski - TKS Tomasovia 1:0