Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal XB WKS PSK
4231-Mediapunta Tactiek PSK
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 49.8
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Taveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveira geeft de bal voor. Volckaert kopt de bal weg. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Konradowski bokst de bal weg.

27e minuut.
Charlier probeert naar een medespeler te passen. Brisson rent richting de bal. Brisson met een sublieme pass. Buchla is nu in balbezit. Buchla draait met de bal, schiet en ... Kurz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Magiera passt de bal zonder na te denken. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpar is nu in balbezit. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Charlier rent richting de bal. Charlier geeft een lange en hoge pass. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Francis heeft problemen om de bal te vangen. Pedros rent richting de bal. Kalu maakt een afschuwelijke overtreding. Kalu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 53%, WKS PSK 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal XB - WKS PSK 0:0

47e minuut.
Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera onderschept slim de pass. Magiera geeft een lange en hoge pass. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel. Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Jarzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębski geeft de bal voor. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - WKS PSK 0:1

53e minuut.
Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre geeft de bal voor. Buchla is nu in balbezit. Buchla schiet op doel. Kurz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal XB - WKS PSK 1:1

59e minuut.
Brisson onderschept slim de pass. Brisson geeft de bal voor. Skręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla verovert de bal door een tackle van achteren. Buchla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Taveira passt de bal in één keer door. Dlhoš rent richting de bal. Dlhoš geeft een hoge lob. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Przywara kan de bal niet met de borst controleren. Przywara geeft de bal voor. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Konradowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - WKS PSK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 57%, WKS PSK 43%.
Arsenal XB - WKS PSK 1:2