Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 09:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: WKS PSK Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
WKS PSK Arsenal XB
PSK Tactiek ECFalso9
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
48.8 gemiddelde waardering 50
very good Schieten excellent
adequate Passen adequate
good Verdedigen solid


19e minuut.
Zehren bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlier probeert naar een medespeler te passen. Quiñoa geeft een hoge lob. Buchla is nu in balbezit. Buchla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Taveira kopt de bal weg. Dlhoš is nu in balbezit. Popa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popa krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Der Thaim is nu in balbezit. Der Thaim passt de bal zonder na te denken. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla schiet op doel. Kurz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Arsenal XB 0:1

29e minuut.
Konradowski trapt de bal weg van het doel. Quiñoa kopt de bal weg. Skręt heeft problemen om de bal te vangen. Buchla rent richting de bal. Buchla draait met de bal, schiet en ... Kurz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Thaim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Arsenal XB 0:2

34e minuut.
Zehren passt de bal met de wreef. Kalu rent richting de bal. Kalu speelt de bal door. Buchla rent richting de bal. Buchla haalt uit met een fantastische trap. Kurz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Zehren geeft de bal voor. Der Thaim kopt de bal weg. Buchla rent richting de bal. Buchla haalt uit met een fantastische trap. Kurz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Arsenal XB 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS PSK 42%, Arsenal XB 58%.
WKS PSK - Arsenal XB 0:3

48e minuut.
Yekpar neemt vlug de vrije trap. Przywara probeert de bal met de borst te controleren. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla schiet op doel. Kurz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Arsenal XB 0:4

52e minuut.
Pedros probeert naar een medespeler te passen. Jarzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębski probeert naar een medespeler te passen. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Berges is nu in balbezit. Berges geeft een hoge lob. Przywara heeft problemen om de bal te vangen. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla draait met de bal, schiet en ... Kurz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buchla rent richting de bal. Buchla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Arsenal XB 0:5

62e minuut.
Taveira geeft de bal voor. Buitenspel voor Volckaert. Goede buitenspelval van de verdediging. Berges neemt vlug de vrije trap. Buchla is nu in balbezit. Buchla haalt uit met een fantastische trap. Kurz bokst de bal weg. Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla rent richting de bal. Buchla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Arsenal XB 0:6

75e minuut.
Der Thaim passt de bal zonder na te denken. Popa rent richting de bal. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Konradowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Arsenal XB 1:6

76e minuut.
Quiñoa rent richting de bal. Quiñoa passt de bal zonder na te denken. Daar is Popa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kalu passt de bal met de wreef. Brisson geeft een lange en hoge pass. Buchla rent richting de bal. Buchla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Arsenal XB 1:7

83e minuut.
Quiñoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla rent richting de bal. Buchla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Arsenal XB 1:8

88e minuut.
Skręt geeft een lange en hoge pass. Volckaert kopt de bal weg. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie heeft problemen om de bal te vangen. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Dlhoš met een snelle inworp. Kalu geeft een hoge lob. Buchla is nu in balbezit. Buchla haalt uit met een fantastische trap. Kurz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Arsenal XB 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS PSK 42%, Arsenal XB 58%.
WKS PSK - Arsenal XB 1:9