Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pędźące Ślimaki 2 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3585
Pędźące Ślimaki 2 FC Investors
skrzydlo_1_att Tactiek 541W
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40 gemiddelde waardering 55.8
poor Schieten formidable
good Passen excellent
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Kobylka geeft de bal voor. Melechowicz heeft problemen om de bal te vangen. Weishahn begaat een overtreding. Melechowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Okruta wilt de vrije trap nemen. Tierra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kobylka passt de bal met de wreef. Melechowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Okruta de bal. Okruta haalt uit met een fantastische trap. Tierra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC Investors 0:1

11e minuut.
Piekarczyk kopt de bal weg. Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz probeert naar een medespeler te passen. Okruta is nu in balbezit. Okruta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Melechowicz met een sublieme pass. Kobylka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylka geeft een hoge lob. Piekarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Aguiar met een harde bal richting middenveld. Lejnert kopt de bal weg. Armani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kurilenko de bal. Okruta is nu in balbezit. Okruta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Kurilenko de bal onder controle te krijgen. Melechowicz rent richting de bal. Melechowicz geeft een hoge lob. Okruta is nu in balbezit. Okruta schiet op doel. Tierra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Vargas speelt de bal door. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Silva geeft de bal voor. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel. Matias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędźące Ślimaki 2 77%, FC Investors 23%.
Pędźące Ślimaki 2 - FC Investors 0:1

48e minuut.
Kobylka is nu in balbezit. Piekarczyk speelt de bal door. Okruta controleert de bal met de borst. Okruta schiet op doel. Tierra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC Investors 0:2

55e minuut.
Melechowicz probeert naar een medespeler te passen. Lejnert is nu in balbezit. Inworp. Lejnert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melechowicz geeft een lange en hoge pass. Tierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Okruta de bal. Okruta draait met de bal, schiet en ... Tierra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Armani passt de bal met de wreef. Melechowicz probeert naar een medespeler te passen. Lejnert geeft de bal voor. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta draait met de bal, schiet en ... Tierra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Lejnert geeft de bal voor. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta onderschept slim de pass. Okruta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC Investors 0:3

68e minuut.
Kobylka geeft een hoge lob. Piekarczyk probeert de bal met de borst te controleren. Przerwa rent richting de bal. Okruta verovert de bal door een tackle van achteren. Okruta schiet op doel. Tierra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okruta is nu in balbezit. Okruta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Melechowicz passt de bal met de wreef. Mebus met een sublieme pass. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta haalt uit met een fantastische trap. Tierra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - FC Investors 0:4

87e minuut.
Silva passt de bal in één keer door. Vargas met een sublieme pass. Chauveau bereikt de bal nog maar net als eerste. Chauveau geeft een hoge lob. Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal. Matias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędźące Ślimaki 2 78%, FC Investors 22%.
Pędźące Ślimaki 2 - FC Investors 0:4