Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC Merluchon Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
FC Merluchon A.C. Divino Amore
442 bofbof Tactiek 5-2-3 ala
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
70.6 gemiddelde waardering 72.7
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen brilliant


10e minuut.
Podobiński rent richting de bal. Podobiński passt de bal met de wreef. Medina is nu in balbezit. Medina geeft een lange en hoge pass. Evers krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Evers heeft problemen om de bal te vangen. Wojciulewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Evers raakt geblesseerd tijdens het duel. Medina met een snel genomen vrije trap. Evers is nu in balbezit. Ceará is nu in balbezit. Evers onderschept slim de pass. Evers draait met de bal, schiet en ... Zanozin bokst de bal weg.

35e minuut.
Jabiri rent richting de bal. Jabiri passt de bal in één keer door. Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri geeft een hoge lob. Evers krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Răcaru rent richting de bal. Răcaru geeft de bal voor. Ivin heeft problemen om de bal te vangen. Gawor rent richting de bal. Gawor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 49%, A.C. Divino Amore 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Merluchon - A.C. Divino Amore 0:0

46e minuut.
Polacsik komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri geeft de bal voor. Polacsik kopt de bal weg. Medina is nu in balbezit. Medina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jabiri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Megyeri geeft een lange en hoge pass. Polacsik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Polacsik rent richting de bal. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará probeert naar een medespeler te passen. Podobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobiński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Roiz geeft een hoge lob. Tătar controleert de bal met de borst. Polacsik is nu in balbezit. Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri draait met de bal, schiet en ... Zanozin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cotenescu met een snelle inworp. Duprat bereikt de bal nog maar net als eerste. Duprat geeft een lange en hoge pass. Răcaru springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Podobiński heeft problemen om de bal te vangen. Răcaru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podobiński. Podobiński krijgt een gele kaart. Răcaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Cotenescu met een snel genomen vrije trap. Ouédec krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Podobiński is nu in balbezit. Podobiński geeft de bal voor. Polacsik is nu in balbezit. Polacsik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - A.C. Divino Amore 0:1

75e minuut.
Ivin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciubuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gawor rent richting de bal. Gawor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Ciubuc geeft een hoge lob. Biniaszczyk controleert de bal met de borst. Gawor is nu in balbezit. Gawor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Merluchon - A.C. Divino Amore 1:1

82e minuut.
Ciubuc kopt de bal weg. Cotenescu met een sublieme pass. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru geeft een hoge lob. Ouédec krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 47%, A.C. Divino Amore 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Merluchon - A.C. Divino Amore 1:1